Attēls — «Vuca»

Līdz 15. augustam «Latvian Art Directors Club» aicina iesniegt pēdējā gada laikā tapušos labākos darbus divpadsmitajam radošās izcilības festivālam «Adwards». Festivāla konference un noslēguma apbalvošanas ceremonija notiks 25. Augustā Latvijas Nacionālajā bibliotēkā.

Ziņas Fold 12. jūlijs, 2017

2017. gada «Adwards» koncepts ir «In the world of copy, be original». «Šogad mēs svinam patiesumu, oriģinalitāti un meistarību. Patiesumu, kuru meklējot, mēs mostamies naktī, lai pierakstītu «to teikumu». Nomokām apkārtējos ar jautājumiem, bet sevi pašu — ar šaubām. Oriģinalitāti, kuru bieži sauc par pašmērķīgu un kuras vārdā izejam cauri visiem Dantes elles apļiem. Meistarību, kas piepilda mūsu desktopus ar neskaitāmām «final» versijām. Šogad mēs svinam nesamierināšanos ar viduvējību, «gan jau aizies» nepieņemšanu un ikdienas cīņu ar slinkumu,» par šā gada festivāla galveno vēstījumu stāsta tā organizatore Anete Franka.

Darbus konkursam aicināti iesniegt visi radošo nozaru profesionāļi un entuziasti — reklāmisti, grafikas dizaineri, tekstu autori, digitālās jomas speciālisti, fotogrāfi, drukas mākslinieki, radošie un mākslinieciskie direktori, režisori un operatori, produktu un iepakojumu dizaineri, animatori un citi.

Radošās izcilības festivāls «Adwards» katru gadu iegūst jaunu vizuālo identitāti, kuru veido atšķirīgi autori. Šogad festivāla ideja un izstrāde ir jaunās reklāmas aģentūras «Vuca» nopelns, un tapusi tās radošās direktores Unas Rozenbaumas vadībā.

Darbu iesniegšana un kategorijas

Darbus festivālam varēs iesniegt līdz 2017. gada 15. augusta pusnaktij. Pieteiktajiem darbiem jābūt realizētiem laikā no 2016. gada 8. augusta līdz 2017. gada 15. augustam.

Darbus iespējams iesniegt vairākās kategorijās: «Integrētās kampaņas», «TV un radio», «Interaktīvie un digitālie risinājumi», «PrintArt un dizains», «Vides reklāma», «Zīmola stāsts», «Sabiedriskās attiecības», «Nestandarta komunikācija», «Zīmola integrācija saturā» un «Pasākumi». Festivāla organizatori uzsver, ka pieteikties konkursā aicinātas gan lielās aģentūras ar desmitiem darbu, gan brīvmākslinieki ar vienu — būtiskākā ir kvalitāte. Labākos darbus, ko uzvarētāju apbalvošanas ceremonijā apbalvos ar tradicionālajiem «Adwards» izcilības ordeņiem, noteiks starptautiska žūrija desmit profesionāļu sastāvā.

Konkursa nolikums pieejams «Adwards» mājaslapā.