Publicitātes attēls

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina piedalīties Latvijas dizaina priekšmetu un modes aksesuāru ražotāju tirdzniecības misijā un produktu prezentācijā Lietuvā, kas norisināsies 19. un 20. oktobrī Viļņā, Lietuvā. Pieteikšanās dalībai atvērta līdz 6. oktobrim.

Atbalsts Fold 3. oktobris, 2017

LIAA rīkotās tirdzniecības misijas mērķis ir veicināt Latvijas dizaina atpazīstamību Lietuvā un sniegt iespēju veidot kontaktus ar potenciālajiem sadarbības partneriem.

Tirdzniecības misija tiek organizēta ekspozīcijas veidā sadarbībā ar dizaina preču konceptveikalu «Locals». Šī būs otrā tirdzniecības misija, kuras ietvaros uzņēmumiem tiks piedāvāta iespēja prezentēt produktus «Locals» telpās. Pirmoreiz šis pasākums notika aprīlī Latvijas dienu Lietuvā ietvaros.

Lai palīdzētu Latvijas dizaineriem nodot vēstījumu par savu zīmolu, tā radīšanas procesu un pieredzi, katram dizaina zīmolam tiks dota iespēja sniegt individuālu prezentāciju 19. oktobrī, kad notiks Latvijas dizaina priekšmetu ekspozīcijas oficiālā atklāšana. Uz prezentācijām tiks aicināti dzīvesstila veikalu iepircēji, blogeri un žurnālisti.

Tirdzniecības misijas dalībnieku atlase tiks veikta sadarbībā ar «Locals», un dalībai tiks apstiprināti 6 līdz 8 Latvijas dizaina zīmoli.

Produktu transportēšanu uzņemsies LIAA, taču dalībniekiem ir jārēķinās ar savu pārstāvju komandējuma, kā arī ar viesnīcas rezervēšanas un citām izmaksām.

Dalībnieki var pretendēt uz «de minimis» atbalstu 80% apmērā ceļa izdevumu segšanai ne vairāk kā trim personām, kuras ir tirdzniecības misijas dalībnieki vai kuras ir pilnvarotas pārstāvēt tos tirdzniecības misijā. Atbalsta apjoms būs zināms pēc dalībnieku apstiprināšanas un organizatorisko izdevumu precizēšanas.

Plašāka informācija par atbalsta saņemšanas iespējām, atlases kritērijiem un tirdzniecības misiju pieejama LIAA mājaslapā. Pieteikšanās atvērta līdz 2017. gada 6. oktobrim.