Publicitātes foto

Dizainere Zīle Dāvidsone izveidojusi zīmolu «Briah» un piedāvā ratu somas, kas atspoguļo sievietes personisko stilu arī laika posmā, kad viņa rūpējas par bērnu. Pirmajā zīmola «Briah» kolekcijā ir divu izmēru un krāsu ratu un plecu somas, kas var tikt izmantotas arī pēc tam, kad mazulis jau paaudzies.

Ziņas Fold 1. decembris, 2017

Zīmols «Briah» seko lēnās modes filozofijai, un tā mērķis ir radīt aksesuārus sievietei, kura ir izkopusi savu personisko stilu, nevis seko modes sezonālajām izmaiņām. «Briah» pirmajā kolekcijā ir elegantas divu izmēru ratu somas, kas nodrošina ērtu mazuļa un somas īpašnieces lietu pārnēsāšanu. Soma var tikt stiprināt pie ratiem, kā arī izmantota kā plecu soma, savukārt tad, kad mazulis paaudzies, somu var lietot kā ikdienas aksesuāru, ar ko doties uz darbu, treniņu vai izbraucienos. Katra soma ir rūpīgs meistara roku darbs no dabīgas govs ādas. Tās dizains ir atturīgs un klasisks, radīts iedvesmojoties no spēcīgas sievietes būtības.

«Briah» zīmola dizainere un dūla Zīle Dāvidsone, kura radījusi arī zīmolu «Black Bag», uzsver, ka tad, kad sieviete kļūst par māmiņu, rūpes par mazuli aizņem nozīmīgu vietu dzīvē. Tāpēc nereti sievietēm sajūta, ka viņas ir zaudējušas daļu savas personības, jo viņām tiek piedēvēts jaunās māmiņas statuss. Māmiņām paredzētie aksesuāri galvenokārt tiek veidoti, domājot par mazuli, lai gan patiesais priekšmetu lietotājs ir mazuļa aprūpētājs. «Briah» zīmols veido aksesuārus sievietei, kas, rūpējoties par mazuli, vēlas saglabāt savu personību un stilu. «Vienā no manām profesijām dominē vēlme radīt estētiskas un funkcionālas lietas, bet otrā — rūpēties par sievieti viņas visnozīmīgākajā dzīves posmā, kad sievietei ir jānoliek malā daļa sava «es». Apvienojot šīs divas profesijas, man ir skaidrs, ka sieviete par mazuli parūpēsies vislabāk, ja jutīsies atbalstīta, mīlēta, novērtēta un pieņemta tāda, kāda viņa ir. Tāpēc «Briah» somas es radīju sievietei un mātei, lai nodrošinātu viņas ikdienas funkcionālās vajadzības un vēlmi saglabāt un prezentēt sevi caur savu ārējo veidolu un aksesuāriem,» komentē Zīle Dāvidsone.

«Briah» somas var apskatīt un iegādāties zīmola interneta veikalā.