Publicitātes attēls

28. aprīlī Valmieras biznesa inkubatorā norisināsies lielākais modes pasākums ārpus Rīgas — «Vidzeme Fashion show», izrādot vairākas jaunākās latviešu modes dizaineru apģērbu kolekcijas.

Ziņas Fold 24. aprīlis, 2018

Aizvadītos trīs gadus «Vidzeme Fashion show» komanda izvēlējusies dažādas norises vietas. Astotais šovs notiks Valmieras biznesa inkubatorā (Purva ielā 12A, Valmierā), un šī gada tematika ir «Svētku dzirksts».

«Latvijas simtgadi ieskicēsim Latvijas modes gadsimta griezumā, velkot paralēles ar mūsdienām. Šogad kolekcijas būs ļoti dažādas, sākot ar peldkostīmiem un beidzot ar krāšņām, ar zīda diegiem izšūtām korsetēm un citām skaistām latviešu dizaineru kolekcijām,» stāsta galvenā pasākuma organizatore Karlīne Cercina.

Kā ierasts, skatītājiem būs iespēja aplūkot jaunākās latviešu dizaineru apģērbu kolekcijas gan pieaugušajiem, gan bērniem. Šogad tiks prezentēti vairāk nekā 10 modes zīmoli un dizaineru darbi — Agnese Eiduka, «In The Pit», Laima Jurča, «Wild Spirit» un Reinis Ratnieks. Savukārt savu debiju uz Valmieras skatuves piedzīvos Anna Elizabete Kasparsone, «Dinari Couture», Elīna Grīnberga un Sanita Kapeika, kā arī zīmols «Rock and Mouse». Īpašā viešņa būs Karīna Pētersone ar sociālo modes projektu «Aleksandra pasakas». Īpašu iznācienu šova noslēgumā būs sarūpējusi dizainere Zane Zaharova sadarbībā ar «Brillante» komandu.

Horeogrāfiju pasākumam veidos kustību režisore Linda Mīļā, kas tika nominēta Spēlmaņu nakts balvai kategorijā Gada kustību mākslinieks. Viņa veidojusi arī horeogrāfiju Verdi operai «Makbets» (2015) Latvijas Nacionālajā operā.

Biļetes pieejamas «Biļešu paradīze» kasēs. Vairāk par pasākumu iespējams uzzināt «Vidzeme Fashion» mājaslapā.