Publicitātes foto

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina Latvijas dizaina, modes un tekstila ražošanas uzņēmumus piedalīties tirdzniecības misijā un produktu prezentācijā Itālijā, kas norisināsies Milānas Modes nedēļas un izstādes «White» laikā šī gada 20.–25. septembrī. Pieteikties iespējams līdz 21. augustam.

Atbalsts Fold 9. augusts, 2018

Milānas modes nedēļa septembrī būs veltīta sieviešu modes 2019. gada pavasara–vasaras sezonas kolekcijām, tādēļ tās ietvaros LIAA uzņēmējiem piedāvā iespēju izstādīt attiecīgās kolekcijas (sieviešu apģērbus, apavus, rotas, aksesuārus) LIAA organizētā kopstendā profesionālajā modes izstādē «White» (21.–24. septembrī) un tikties ar potenciālajiem sadarbības partneriem, iepircējiem.

Izstāde «White» Milānas modes nedēļu laikā notiek kopš 2000. gada, un ir kļuvusi par nozīmīgu tās sastāvdaļu, pulcējot vairāk nekā 1500 modes zīmolu un aizņemot visu Tortona ielas Modes rajonu Milānā, kurā tiekas arī iepircēji un masu mediji. Pasākuma organizatori ir starptautiski orientēti un labprāt sadarbojas ar jauniem, plašai publikai vēl nezināmiem zīmoliem, dodot iespēju nokļūt Milānas un Eiropas modes apritē, kā arī sastapt iepircējus no visas pasaules. Aizvadītā gada septembrī «White» pulcēja vairāk nekā 26 tūkstošus apmeklētāju, kas ir par 20% vairāk nekā 2016. gadā, iepircēju skaitam palielinoties par 31%.

LIAA organizētais kopstends 45m2 platībā būs atvēlēts ne vairāk kā piecu zīmolu kolekcijām.   Visas kolekcijas vispirms būs jāsaskaņo ar «White» organizatoriem, iesniedzot «Lookbook» un informāciju par uzņēmumu. Kopstendā notiks arī biznesa tīklošanās pasākums un individuālas tikšanās ar potenciālajiem partneriem.

Uzņēmumiem, kuri vēlas piedalīties šajā tirdzniecības misijā, jārēķinās ar nepieciešamību segt daļu no kopstenda izmaksām, kas tiks precizētas atkarībā no dalībnieku skaita, savu pārstāvju komandējuma izmaksu segšanu, kā arī aviobiļešu, viesnīcu rezervēšanu.

 

Pieteikties dizaina, modes, tekstila uzņēmumu tirdzniecības misija Milānā iespējams līdz šī gada 21. augustam. Plašāka informācija pieejama LIAA mājaslapā.