Publicitātes attēls

5. oktobrī kopstrādes un pasākumu centrā «People Work Riga» notiks biznesa iespēju konference «Icebreakers’18». Latvijas Universitātes Studentu biznesa inkubators uz pasākumu īpaši aicina jauniešus, kuri varēs noklausīties dažādu uzņēmumu pārstāvju lekcijas, uzzināt par prakses iespējām, uzņēmējdarbības tendencēm un satikt domubiedrus.

Ziņas Fold 25. septembris, 2018

Latvijas Universitātes Studentu biznesa inkubatora rīkotajā konferencē «Icebreakers’18» pulcēsies vairāk nekā 200 studenti, jaunuzņēmumu pārstāvji un biznesa speciālisti. Tās mērķis ir iepazīstināt jauniešus ar biznesa vidi dažādās nozarēs, kā arī iedrošināt studentus celt savas  ambīcijas un skatīties pāri Latvijas robežām, lai veicinātu pasaules pieredzes un zināšanu iegūšanu.

Konferenci atklās Latvijas Republikas ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens, iepazīstinot ar savu redzējumu par Latvijas studentu jaunuzņēmumu ekosistēmas nākotni un studentu iesaistes iespējām. Pasākumā būs pārstāvētas starptautiskas kompānijas, kuru pārstāvji dalīsies ar saviem veiksmes stāstiem un informēs par prakses un karjeras iespējām. To vidū būs, piemēram, «Revolut», «Taxify», «Draugiem Group», «Anatomy Next», «Vividly», «YourMove», «AirBoard» un citi. Konferencē tiks skaidrotas biznesa iespējas dažādās nozarēs, apskatot tehnoloģiju, medicīnas, mākslīgā intelekta un blokķēdes tēmas. Interesenti tiks iepazīstināti arī ar pieejamā atbalsta iespējām uzņēmējdarbības uzsākšanai. Tāpat «Icebreakers’18» ietvaros notiks arī vairākas praktiskās darbnīcas, kuras vadīs «Learn IT», Latvijas Universitātes un «Microsoft» Inovāciju centra un «VR Arcade Portal» pārstāvji.

Latvijas Universitātes Studentu biznesa inkubators piedāvā iespēju piedalīties arī grantu konkursā, kura ietvaros varēs prezentēt biznesa idejas, lai cīnītos par galveno balvu — 10 000 eiro biznesa tālākai attīstīšanai. Pieteikties konkursam iespējams šeit.

 

Biznesa iespēju konference «Icebreakers’18» notiks 5. oktobrī no plkst. 12.00 kopstrādes un pasākumu centrā «People Work Riga», E. Birznieka–Upīša ielā 21, Rīgā. Darba valoda — angļu. Studenti ar derīgu apliecību konferenci aicināti apmeklēt bez maksas, citi interesenti biļetes var iegādāties šeit. Plašāka informācija par konferences «Icebreakers’18» programmu pieejama tās mājaslapā.