Ilustrācija — FOLD

Uzņēmēji aicināti atsaukties Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras aicinājumam iesaistīties starptautiski nozīmīgos pasākumos. Latvijas mūzikas industrijas pārstāvjiem ir iespēja piedalīties tirdzniecības misijā Kanādā, bērnu preču ražotājiem — izstādē Lietuvā. Tāpat LIAA aicina uzņēmējus piedalīties Latvijas novadu dienās Baltkrievijā. Pieteikšanās termiņi noslēdzas oktobrī.

Atbalsts Fold 28. septembris, 2018

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) regulāri informē interesentus par daudzveidīgām atbalsta iespējām, apmācību un konsultāciju programmām, tostarp aicina dažādu nozaru uzņēmējus piedalīties tirdzniecības misijās un Latvijas nacionālajos stendos starptautiskās izstādēs.

«M For Montreal» mūzikas industrijas pārstāvjiem

LIAA sadarbībā ar Latvijas Mūzikas industrijas attīstības biedrību / Latvijas Mūzikas eksports, aicina Latvijas mūzikas industrijas pārstāvjus piedalīties tirdzniecības misijā «M for Montreal» laikā, kas norisināsies šī gada 14.–17. novembrī Monreālā, Kanādā. «M for Montreal» ir ikgadēja mūzikas industrijas konference, kuras laikā norisinās paneļdiskusijas, meistardarbnīcas, kontaktu apmaiņas pasākumi, kā arī skates mūzikas grupām un izpildītājiem. Pērn pasākumu apmeklēja 12 tūkstoši interesentu, un konferencē piedalījās 264 mūzikas industrijas profesionāļi no 20 valstīm. Tirdzniecības misijas laikā dalībniekiem no Latvijas būs iespēja piedalīties semināros, lai iepazītos ar jaunākajām mūzikas tirgus tendencēm.

Plašāka informācija par tirdzniecības misiju un finansiālā atbalsta saņemšanas iespējām pieejama LIAA mājaslapā. Pieteikšanās atvērta līdz 5. oktobrim.

Bērnu preču izstāde «Babyland 2018» Viļņā

Latvijas uzņēmējiem, bērnu preču ražotājiem ir iespēja izstādīt savus produktus kopstendā izstādē «Babyland 2018», kas norisināsies šī gada 23.–25. novembrī, Viļņā, Lietuvā. Uzņēmumi dalībai kopstendā tiks atlasīti, vadoties pēc pieteikuma formā iesniegtās informācijas un saskaņā ar «Babyland» organizatoru lēmumu par uzņēmumu atbilstību izstādes konceptam. Uzņēmējiem ir iespēja piedalīties izstādē gan ar atsevišķi atdalītu platību Latvijas kopstendā, gan piedalīties tirdzniecības misijā, saņemot darba vietu kopstendā. Pasākuma ietvaros tiks organizētas tikšanās ar potenciālajiem sadarbības partneriem uz vietas stendā vai ar izbraucienu pie partneriem. Interesentiem būs iespēja rīkot arī aktivitātes blakus esošajā «Radošo darbnīcu» stendā. Latvijas uzņēmēju dalība tiks popularizēta «Magnetic Latvia» Lietuvas auditorijai domātajā Facebook lapā un «Atrask Latviją» mājaslapā.

Plašāka informācija par dalības nosacījumiem un izmaksām pieejama LIAA mājaslapā. Pieteikšanās atvērta līdz 10. oktobrim.

Latvijas novadu dienas Vitebskā

Latvijas uzņēmēji aicināti piedalīties tirdzniecības misijā Vitebskā, Baltkrievijā, šī gada 28.–30. novembrī, kad pilsētā notiks Latvijas novadu dienas. Vizītes ietvaros Latvijas delegācija piedalīsies Latvijas–Vitebskas forumā, kura ietvaros notiks gan biznesa forums, gan tūrisma seminārs un pašvaldību pārstāvju sanāksme. Otrajā dienā paredzēti Baltkrievijas uzņēmumu un organizāciju apmeklējumi. Pamatinformācija par Vitebskas apgabalu, kā arī gaidāmo tirdzniecības misiju un dalības nosacījumiem pieejama LIAA mājaslapā. Pieteikšanās atvērta līdz 30. oktobrim.