Publicitātes attēls

Līdz 14. novembrim Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina Latvijas mēbeļu ražotājus pieteikties dalībai nacionālajā stendā starptautiskajā izstādē «IMM 2019», kas norisināsies no 2019. gada 14. līdz 20. janvārim Ķelnē, Vācijā.

Atbalsts Fold 5. novembris, 2018

«IMM Cologne» Ķelnē ir viena no Eiropas vadošajām mēbeļu izstādēm, kas ik gadu demonstrē jaunākās tendences mēbeļu un interjera dizaina jomā, pulcējot gan plaši pazīstamus zīmolus, gan sniedzot platformu jaunajiem dizaineriem. Izstādē pārstāvēto produktu spektrs ir plašs, sākot no dzīvojamās istabas, guļamistabas mēbelēm, matračiem un vannasistabas iekārtām līdz grīdas segumiem, mājas tekstilam, gaismas objektiem un citiem interjera aksesuāriem. Šī gada sākumā izstādi apmeklēja 150 000 nozares speciālistu no 139 valstīm, un tajā piedalījās 1080 dalībnieki no 51 valstīm. Lai arī «IMM Cologne» ir atvērta ikvienam interesentam, tās fokusā ir profesionālo kontaktu un darījumu veidošana.

Nākamgad izstāde norisināsies 11 izstāžu hallēs ar kopējo platību 260 000 m2. LIAA izstādē plāno organizēt Latvijas nacionālo kopstendu ar kopējo platību 85 m2 «Smart» hallē. Šajā hallē būs pārstāvēti mūsdienīgu, viegli saliekamu mēbeļu ražotāji, guļamistabas un bērnistabas mēbeļu ražotāji, kā arī ar minētajiem saistītu aksesuāru zīmoli.

Uzņēmumi dalībai Latvijas nacionālajā stendā tiks atlasīti, vadoties pēc pieteikuma formā iesniegtās informācijas. Dalībai tiks apstiprināti ne vairāk kā četri uzņēmumi, kuri ieguvuši augstāko punktu skaitu atbilstoši iepriekš noteiktiem atlases kritērijiem. Obligāta prasība izstādes dalībniekiem ir angļu vai vācu valodas prasmes. Stenda konceptu izstrādās un par dalībnieku izvietojumu stendā lems LIAA sadarbībā ar apstiprinātajiem dalībniekiem. Stenda organizatoriskie izdevumi tiks segti, bet dalībniekiem jārēķinās ar savu pārstāvju komandējuma (transports, naktsmītne, dienas nauda), kā arī ar viesnīcas rezervēšanas un citām izmaksām.

 

Plašāka informācija par pieteikšanos un atbalsta iespējām pieejama LIAA mājaslapā. Pieteikšanās — līdz 14. novembrim.