Foto — Aiga Rēdmane

Modes zīmola «ZIB*» šī gada vasaras apģērbu kolekcija stāsta par plašām un drosmīgām sirdīm, kas alkst atklāt vēl neatklāto.

Ziņas Fold 13. maijs, 2019

Modes zīmola «ZIB*» vasaras apģērbu kolekciju «Nepieradinātā sirds», kā ierasts, rotā krāšņas sublimācijas tehnikā veidotas apdrukas, kas turpina dizaineru interesi par eksotiskiem floras un faunas motīviem. «Kolekcija «Nepieradinātā sirds» stāsta par plašām un drosmīgām sirdīm, kas atvērtas jauniem piedzīvojumiem. Par pasaules ceļotājiem, kas alkst atklāt to, kas vēl neatklāts. Par tiem, kas sapņo ķert vēju okeāna krastā, uzkāpt augstākajā kalnā, sildīt plecus dienvidu saulē un izgaršot pasauli visās tās krāsās,» kolekciju raksturo tās autores — tekstilmākslinieces, dizaineres Inga Līsmane, Baiba Šauriņa, Līva Liniņa un Irēna Andrejeva.

Tomēr «Nepieradinātā sirds» ietver ne tikai raibus un košus apdrukātus tērpus, bet arī apģērbus piezemētos toņos, kā arī balto tērpu sēriju svinīgiem notikumiem un, pirmo reizi, arī mīkstināta lina apģērbus.

Kolekcijā iekļauti vairāk nekā 80 dažādi apģērbu un aksesuāru modeļi — legingi, bomber stila jakas, tilla svārki, tunikas, kleitas ikdienai un svētkiem, jostas somas.

Zīmols «ZIB*» kopš 2012. gada regulāri veido vairākas kolekcijas gadā, tām raksturīgas īpaši dzīvespriecīgas krāsas, koši akcenti un sievišķīgas detaļas.

«ZIB*» vasaras tērpu kolekciju «Nepieradinātā sirds» iespējams apskatīt un iegādāties zīmola interneta veikalā.