Foto — Liene Pētersone

Bērnu apģērbu zīmols «Hebe» savā 2020. gada pavasara–vasaras kolekcijā «Vacation» aicina piedzīvot vasaras brīvlaika priekus gan pilsētā, gan izbraukumos ārpus tās.

Ziņas Fold 25. februāris, 2020

Jaunajā «Hebe» kolekcijā uz ekoloģiskās kokvilnas trikotāžas kā apdrukas uzlekuši lielie kaķi — tīģeri un leopardi, ko papildina palmu, saulessargu un baseinu motīvi. Šai kolekcijā iekļauti arī viendaļīgi un divdaļīgi peldkostīmi meitenēm un pirmo reizi arī peldbikses zēniem izmēru klāstā no 86/92 līdz 134/140.

 

Atpūtnieku garu kolekcijā paspilgtina lina apģērbu modeļi. Tie darināti gan no vienkrāsainiem lina audumiem — debeszilā, viegli baltā, eleganti melnā un kanēļkrāsā — svinīgākiem brīžiem, gan no dažādu toņu kombināciju strīpotiem lina audumiem ikdienai, saglabājot brīvus, plandošus, ērtus siluetus šortos, svārkos, kleitās un kreklos. Aksesuāru klāstā vasarai un brīvlaika baudīšanai atrodamas lina cepures gan meitenēm, gan zēniem.

 

Savukārt mammām, lielajām māsām un citām dāmām šoreiz kolekcijā «Vacation» atrodami arī «mini–me» modeļi vieglām, vasarīgi elegantām lina kleitām un ērtiem kokvilnas džemperiem un īspiedurkņu krekliņiem.

Kolekcijas dizainu radījusi zīmola «Hebe» izveidotāja Inga Blumberga. Par galveno praktisko aspektu izvirzot apģērba ērtumu un ilgtspējību, kolekcijas tērpi darināti no cilvēkam un videi draudzīgiem materiāliem — no ekoloģiskās kokvilnas trikotāžas, kas sertificēta ar GOTS standartu, un lina.

 

Zīmola «Hebe» kolekcijā «Vacation» ietilpst vairāk nekā 180 produktu, tostarp gan mazuļiem no dzimšanas līdz divu gadu vecumam, gan meitenēm un zēniem līdz desmit gadu vecumam. Kolekcija pieejama «Hebe» tiešsaistes veikalā, kā arī zīmola veikalā Stabu ielā 21a, Rīgā.