AS «Mádara Cosmetics» dizaina departaments aicina komandā vēl vienu dizaineru/-i.

Ziņas Fold 20. maijs, 2021

Prasības kandidātam:

Nav tik svarīgi, kādas skolas esi sācis vai beidzis. Ja esi strādājis reālu darbu aģentūrā vai uzņēmumā ilgāk par gadu, saproti, kas ir labs un aktuāls dizains, un to var atrast arī tavā portfolio, mēs Tevi vēlamies redzēt Mádarā.

 

Svarīgi, lai spēj izteikties gan drukātā, gan (vēl būtiskāk!) digitālā formā, brīvi pārvaldi grafikas programmas (Photoshop, InDesign, Illustrator, plus punkts par prasmi animēt Adobe After Effects), spēj strādāt komandā un iekļauties termiņos. Priekšrocības, ja proti fotografēt un sagatavot kampaņas no A līdz Z.

 

Piedāvājums:

  • izpausmes brīvība, konkurētspējīgs atalgojums un gandarījums sastapt savus darbus Eiropas un pasaules vadošajos veikalos, žurnālos un tiešsaistes platformās,
  • radoša ikdiena vēl piecu dizaineru, fotogrāfu un tekstu autoru komandā,
  • atalgojums, sākot no 1700 EUR (bruto) mēnesī,
  • sociālās garantijas, veselības apdrošināšana un citi darbinieku bonusi.

Pieteikšanās:

Ja arī Tevi raksturo tādas vērtības kā atvērtība, dinamika, ilgtspējība, izcilība un lepnums pārstāvēt Latviju, piesakies, sūtot savu CV un portfolio uz darbs@madaracosmetics.com līdz šī gada 6. jūnijam!

 

Mēs novērtējam katru pieteikumu, tomēr informējam, ka personīgi sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks izvirzīti atlases procesa nākamajai kārtai. Piesakoties izsludinātajai vakancei, jūs piekrītat iesniegto personas datu apstrādei konkrētajā atlases procesā. Jums ir iespēja atsaukt piekrišanu, sūtot informāciju uz e–pastu darbs@madaracosmetics.com.