Attēls — «Apvārsnis Eiropa»

No 28. jūnija līdz 9. jūlijam norisināsies Eiropas Savienības izpētes un inovāciju finansēšanas programmas «Apvārsnis Eiropa» info dienas. Pasākuma laikā interesenti varēs iegūt informāciju un uzdot jautājumus par galvenajiem finansēšanas instrumentiem un procesiem. Savukārt kontaktbiržas ļaus atrast potenciālos sadarbības partnerus, ar kuriem pieteikties konkursam.

Atbalsts Fold 22. jūnijs, 2021

«Apvārsnis Eiropa» ir ES galvenā pētniecības un inovāciju finansēšanas programma, kuras budžets ir 95,5 miljardi eiro. Tās mērķis ir atbalstīt projektus, kas risina klimata pārmaiņas, palīdz sasniegt ANO ilgtspējīgas attīstības mērķus un veicina ES konkurētspēju un izaugsmi. Programma atvieglo sadarbību un stiprina pētniecības un inovāciju ietekmi, izstrādājot, atbalstot un īstenojot ES politiku, vienlaikus risinot arī globālās problēmas.

 

«Apvārsnis Eiropa» info dienās tiks aplūkotas deviņas tēmas, katrai no tām atvēlot vienu dienu, kurā plānotas diskusijas un praktiskas nodarbības. Tāpat katrai tēmai tiks veltīts arī kontaktbiržas pasākums, kuras laikā reģistrētiem dalībniekiem būs iespēja virtuāli tikties ar potenciālajiem sadarbības partneriem.

 

1. jūlijā paredzēti tematiskajai kopai «Kultūra, jaunrade un iekļaujoša sabiedrība» veltīti pasākumi, kas atvērti visiem interesentiem. Savukārt 2. jūlijā gaidāma kopas kontaktbirža. Lai tajā piedalītos, līdz 30. jūnijam jāreģistrējas pasākuma vietnē. Ar visām «Apvārsnis Eiropa» info dienu tēmām un to programmu iespējams iepazīties pasākuma mājaslapā.