Publicitātes foto

Turpinās Latvijas paviljona iekārtošanas darbi dalībai izstādē «Expo 2020» Dubaijā, Apvienotajos Arābu Emirātos (AAE). Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) meklē astoņus darbiniekus, kuri uzņems viesus un apmeklētājus visā izstādes norises laikā no 2021. gada 1. oktobra līdz 2022. gada 30. martam.

Ziņas Fold 30. jūlijs, 2021

Latvijas paviljons izstādei «Expo 2020» tiek veidots kā četri multimediāli stāsti par Latviju četrās dažādās telpās. Katrā no tām tiks izveidots arhitektonisks elements no kūdras — materiāla, kas izvēlēts kā paviljona centrālais elements. Iecerēts, ka apmēram divpadsmit minūšu garā apmeklējuma laikā ikviens paviljona viesis varēs gūt atelpu no spilgtās «Expo» vides, klusinātā un mierīgā noskaņā iepazīstot Latvijas galvenās biznesa nozares, inovatīvākos produktus un tehnoloģijas, kā arī simboliski caur fotogrāfiju kļūstot par daļu no šīs ekosistēmas. Biznesa stāvā interesenti varēs aplūkot Latvijā radītus produktus, uzzināt par investīciju, tūrisma un studiju iespējām Latvijā, kā arī tikties ar Latvijas uzņēmumu pārstāvjiem.

 

«Darbs pie Latvijas paviljona izbūves veicas raiti, esam tikuši tālāk, nekā sākotnēji plānots, un paredzams, ka darbus pabeigsim ātrāk par plānoto termiņu. Šobrīd galvenais izaicinājums ir pārdomāti iekārtot paviljona interjeru, lai visus tik dažādos Latvijas produktus, tostarp netaustāmos, piemēram, IT programmatūru, vienlīdz pamanāmi prezentētu paviljona apmeklētājiem,» atklāj Inga Ulmane, Latvijas paviljona «Expo 2020» direktore.

 

Lai nodrošinātu veiksmīgu paviljona darbību un viesiem patīkamu apmeklējumu, LIAA meklē astoņus darbiniekus, kas gatavi pārstāvēt Latviju Dubaijā, sarunājoties ar izstādes viesiem un pastāstot viņiem par mūsu valsts piedāvātajām iespējām visā izstādes norises laikā. Interesenti aicināti pieteikties līdz 10. augustam. Vairāk informācijas par vakancēm — LIAA mājaslapā.

 

«Expo 2020» notiks no 2021. gada 1. oktobra līdz 2022. gada 31. martam. Papildu informācija par Latvijas dalību izstādē pieejama projekta mājaslapā.