Foto — «Tom Adam»

«Tom Adam» uniseksa pidžamas radītas, lai ikdienā ienestu tās pašas relaksējošās sajūtas, kas mūs pārņem, dodoties pie miera. Ērtas, elegantas un izturīgas, tās kalpos gadiem ilgi, rūpējoties ne vien par miega kvalitāti, bet arī par apkārtējo vidi.

Ziņas Paula Gāgane 9. jūlijs, 2021

«Tom Adam» ir ģimenes uzņēmums, kas rada ērtus un praktiskus, minimālisma garā ieturētus apģērbus. Viņi ir pārliecināti, ka «dzīve, kuru dalām ar labiem cilvēkiem un piepildām ar skaistiem, labi izstrādātiem priekšmetiem, ir dzīve, kuru vērts dzīvot». Zīmolam raksturīgie lakoniskie silueti, kvalitatīvie materiāli un rūpība detaļās šiem ikdienas apģērbiem piešķir izsmalcinātību.

 

«Tom Adam» jaunākais produkts ir brīva piegriezuma uniseksa pidžamas, kuru strīpaino rakstu iedvesmojuši amerikāņu abstraktās gleznotājas Agneses Martinas (Agnes Martin) darbi. Pidžamas izgatavotas no «Lyocell Tencel» — mīksta, elpojoša un ilgtspējīga auduma, kas ir patīkams arī jutīgai ādai. «Šī ir daudzpusīgākā pidžama, kādu jebkad esam radījuši,» par savu jaunāko veikumu saka «Tom Adam». Tā paredzēta ne vien gulēšanai, bet arī valkāšanai dienā, kombinējot to ar ikdienas apģērbu.

Pretstatā ātrajai modei, šis produkts radīts, lai kalpotu gadu desmitiem ilgi. Turklāt, lai mazinātu apģērbu industrijas ietekmi uz vidi, «Tom Adam» piedāvā iespēju pidžamu, kad tā nonēsājusies, nosūtīt atpakaļ un saņemt atlaidi jaunas iegādei. Piedāvājot šīs pidžamas ierobežotā daudzumā, uzņēmumam izdevies samazināt auduma atlikumus līdz minimumam. Pieejami vien 325 komplekti — katrs no tiem ir numurēts un ar vislielāko rūpību iesaiņots.

 

«Tom Adam» pidžamas pieejamas četrās dažādās krāsās. Šobrīd sākusies to iepriekšpārdošana, un līdz 17. jūlijam tās par īpašu cenu var iegādāties zīmola mājaslapā.