Publicitātes attēls

Līdz 27. augustam atvērta pieteikšanās LADC Reklāmas skolas jaunajam iesaukumam. Šajā unikālajā programmā iespējams apgūt visus reklāmas nozīmīgākos procesus, gūt praktisku ieskatu industrijā, kā arī uzlabot savas profesionālās iemaņas.

Ziņas Fold 10. augusts, 2021

Studiju gaitā varēs apgūt stratēģiju izstrādi, radošo koncepciju, tekstu rakstīšanu, «art direction», «production», projektu vadību, digitālos risinājumus un nestandarta reklāmas virzienus. Būs iespējams personīgi iepazīties ar nozares līderiem, viesoties un praktizēties Latvijas lielākajās aģentūrās un studijās.

 

Liels uzsvars studijās ir likts uz profesionālo prasmju izkopšanu, tiek uzdoti arī praktiski mājasdarbi, piemēram, ideju izstrāde un risinājumi reklāmām. Studentu komandām tiek piesaistīti mentori, kuri palīdz ar uzdevumu izpildi. Absolvējot skolu, katram studentam būs izveidots savs darbu portfolio.

 

LADC Reklāmas skolas pasniedzēji ir reklāmas vides labākie pazinēji, ideju celmlauži, reklāmas praktiķi ar daudzu gadu pieredzi. Latvijā labāku nav. Savukārt talantīgākos studentus aģentūras aicina darbā uzreiz pēc studiju absolvēšanas.

 

Studijas sāksies 2021. gada oktobrī, un jau nākamā gada februāra beigās tiks svinēts izlaidums. LADC skola notiek divas reizes nedēļā: pirmdienās un trešdienās no plkst. 10.30 līdz 15.00. Nodarbības notiks klātienē un attālināti, atkarībā no aktuālās epidemioloģiskās situācijas un prasībām.

 

Studiju maksa ir 999 eiro par visu studiju gadu, maksājot vienā maksājumā pirms studiju sākuma, vai arī 1200 eiro,maksājot trīs daļās. Šogad četriem labākajiem pretendentiem tiks daļēji segta studiju maksa — katram 500 eiro apmērā. To nodrošina LADC Reklāmas skolas sadarbības partneri: aģentūras «Nord DDB Riga» un «McCann Riga».

 

Lai kļūtu par LADC Reklāmas skolas studentu, ir jāizpilda divi darba uzdevumi un īsa anketa, kas pieejami šeit. Plašāka informācija par Reklāmas skolu pieejama LADC mājaslapā.