Publicitātes foto

Biedrības «Impact Hub Liepāja» un «Impact Hub Madrid» aicina jaunās uzņēmējas bez maksas piedalīties «The Break» atbalsta programmā, kuras laikā dalībnieces varēs iegūt zināšanas par inovatīviem uzņēmējdarbības modeļiem, kā arī iegūt jaunus kontaktus. Programma norisināsies no 2022. gada septembra līdz novembrim ar noslēguma braucienu uz Spāniju. Pieteikšanās līdz 31. maijam

Atbalsts Fold 20. maijs, 2022

Programmas «The Break» mērķis ir veidot jauno uzņēmēju–sieviešu komūnu, mācību ceļā stiprināt uzņēmējdarbību un sniegt līdzdalību ilgtspējīgākas un iekļaujošākas uzņēmējdarbības ekosistēmas veicināšanai Eiropas Savienībā. Dalībnieces sagaida divu mēnešu gara pieredzes programma, vairāk nekā 50 stundu ilgs mentorings un apmācības dažādos uzņēmējdarbības rīkos, kā arī jaunas zināšanas, ko sniegs vairāki speciālisti. «The Break» programma tiks īstenota attālināti — dalībnieces strādās pie sava projekta individuāli —, taču noslēdzošās 28 dienas tiks pavadītas Spānijā, lai veidotu kopienu un sadarbību starp programmas dalībniecēm. Programma norisināsies angļu valodā.

 

«Biedrības «Impact Hub Liepāja» un «Impact Hub Madrid» vēlas veicināt dzimumu līdztiesību uzņēmējdarbības vidē un iedrošināt ikvienu jauno sievieti–uzņēmēju iegūt jaunu pieredzi un zināšanas inovatīvos biznesa domāšanas modeļos,» uzsver «Impact Hub Liepāja» valdes locekle Zane Feldmane. «Programma sniedz iespēju iepazīties ar jaunākajām pārvaldības un dizaina metodoloģijām, kā arī nodrošinās augsta līmeņa ekspertu mentoringu, iespēju celt savu uzņēmējdarbības kompetenci un veidot jaunus kontaktus starptautiskā līmenī.»

 

Programmā tiek aicinātas piedalīties 280 radošas un uz daudzveidību vērstas jaunās uzņēmējas no Eiropas Savienības valstīm, kas nodarbojas ar uzņēmējdarbību ne vairāk kā piecus gadus, kurām ir biznesa projekts, priekšlikums vai dzīvotspējīga produkta ideja, kā arī spāņu emigrantes citās Eiropas Savienības valstīs, kuras vēlās paplašināt savu uzņēmējdarbību Spānijā.

 

Programmai jāreģistrējas līdz 31. maijam, aizpildot pieteikuma anketu. Plašāka informācija par programmu — «The Break» mājaslapā.

 

Atbalsta programmu «The Break» īsteno Industriālās organizācijas skola Spānijā (Escuela de Organización Industrial) un kopiena «Impact Hub Madrid». Programmu finansē Eiropas Savienības «Nākamās paaudzes ES» fonds.