Attēls — «Music Worx»

Jaunuzņēmumi, kas strādā mūzikas un tehnoloģiju nozares krustpunktā, līdz 20. jūnijam aicināti pieteikties «Music Worx» inkubatoram — trīs mēnešus ilgai atbalsta programmai Hamburgā. Sākot ar augustu, četras jaunuzņēmumu komandas varēs saņemt speciālistu ieteikumus produktu radīšanai, veidot kontaktus mūzikas industrijā, kā arī saņemt finansiālu atbalstu.

Atbalsts Fold 3. jūnijs, 2022

«Music Worx» ir Eiropā pirmais publiski finansētais inkubators jaunuzņēmumiem mūzikas un tehnoloģiju nozarē. Šogad programma aicina pieteikties komandas, kuras attīsta neatkarīgi finansēta mūzikas biznesa (direct–to–fan) pakalpojumus, izstrādā jaunus licencēšanas modeļus un biznesa modeļus, kuru pamatā ir blokķēdes tehnoloģijas, veido mūzikas datu analīzes rīkus vai piedāvā citas tikpat novatoriskas idejas.

 

Programma paredzēta komandām, kuras ir ideju attīstības sākuma posmā un kuras vēl nav uzsākušas biznesu vai ir uzsākušas to nesen. Trīs mēnešu laikā dalībnieki varēs saņemt finansiālu atbalstu, treniņus un mentoringu, kā arī piedalīties «Product Field» programmā, kas veidota, lai palīdzētu izstrādāt dzīvotspējīgu un kvalitatīvu produktu. Katras komandas inkubācijas programma tiks pielāgota konkrētā jaunuzņēmuma vajadzībām, lai palīdzētu sasniegt katra individuālos mērķus.

 

Visas komandas regulāri tiksies kopīgās apmācībās, kurās apgūs plašu zināšanu spektru — no komandas veidošanas līdz prezentācijas prasmēm. «Music Worx» cieši sadarbojas ar vairākiem mūzikas nozares uzņēmumiem no Hamburgas — ar lielākajiem mūzikas izdevējiem, medijiem, starptautiskiem festivāliem un konferencēm —, tāpēc programmas dalībniekiem būs pieejami pieredzējuši mentori, kuri gatavi sniegt profesionālu skatījumu un individuālus padomus. Papildus apmācību un mentoringa programmai komandas saņems arī 5000 eiro lielu grantu produkta attīstībai, kā arī 1500 eiro atbalstu dzīvošanas izmaksu segšanai.

 

Pieteikties «Music Worx» programmai iespējams līdz 20. jūnijam. Plašāka informācija par inkubatoru — Hamburgas Radošās savienības mājaslapā.