Publicitātes attēls

Līdz 6. septembrim iespējams pieteikties Latvijas lielākajam biznesa ideju konkursam «Ideju kauss 2022». Programmas gaitā dalībnieki apgūs un papildinās biznesa zināšanas, pilnveidos savu ideju un sacentīsies par naudas balvām.

Atbalsts Fold 15. augusts, 2022

Lai sekmētu jaunu uzņēmumu attīstību, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) biznesa ideju konkursu «Ideju kauss» rīko jau četrpadsmito reizi. Konkurss jaunuzņēmējiem piedāvā apgūt biznesa pamatus, konsultēties ar pieredzējušiem ekspertiem, iegūt vērtīgus kontaktus un sacensties par pirmo kapitālu biznesa idejas īstenošanai.

 

«Mums ir svarīgs katrs biznesa idejas autors, kurš ir gatavs izkāpt no komforta zonas, mesties nezināmajā un aizstāvēt savu ideju. Konkursu varam uztvert kā biznesa treniņnometni, kur LIAA nodrošina visu primāro ekipējumu — zināšanas un prasmes, kā arī finansējumu. Dalībniekiem ir iespēja pārbaudīt savas idejas konkurētspēju, saņemt praktiskus padomus no profesionāļiem par pirmajiem soļiem biznesā, no aprēķiniem līdz precīzam mārketinga plānam. Konkursa noslēgumā divpadsmit veiksmīgāko ideju autori saņems finansiālu atbalstu sava biznesa uzsākšanai,» komentē LIAA direktors Kaspars Rožkalns.

 

Pieteikšanās Latvijas lielākajam inovatīvo biznesa ideju konkursam «Ideju kauss» ir atvērta līdz 6. septembrim. Pretendenti savas biznesa idejas var iesniegt, elektroniski reģistrējoties un piesakot dalību šeit. Profesionāla vērtēšanas komisija spēcīgākos kandidātus virzīs konkursa otrajā kārtā. Plašāka informācija atrodama konkursa mājaslapā.