Publicitātes attēls

Līdz 1. septembrim pilsētvides mobilitātes jaunuzņēmumiem ir iespēja pieteikties dalībai atbalsta programmā «Urban Mobility Pre-accelerator», kas norisināsies no 12. septembra līdz 12. novembrim.

Atbalsts Fold 11. augusts, 2022

««Urban Mobility Pre-accelerator» ir tilts, kas palīdz jaunuzņēmumiem pāriet no agrīnām attīstības fāzēm uz biznesa stabilizāciju un izaugsmi. Programma ir paredzēta Baltijas un Eiropas jaunuzņēmumiem, kuri vēlas attīstīt savu produktu vai pakalpojumu, piesaistīt papildu finansējumu, iesaistīties dažādās atbalsta programmās un nokļūt nākamajā uzņēmējdarbības attīstības posmā,» komentē inovāciju kustības «Vefresh» direktors Viesturs Celmiņš.

 

Programma jaunuzņēmumiem piedāvās lekcijas par dažādām ar biznesa attīstību saistītām tēmām, informāciju par intelektuālo īpašumu, finanšu piesaisti un produktu pilotēšanu, kā arī darbseminārus ar nozares ekspertu pārstāvjiem no vietējās un reģionālās jaunuzņēmumu attīstības ekosistēmas. Dalībnieki varēs pieteikties arī individuālām mentoringa sesijām. Konsultācijas un individuāla pieeja paātrinās jaunuzņēmumu komandu izaugsmi un mazinās riskus, kas saistīti ar inovatīvu produktu attīstību un demonstrēšanu.

 

«Urban Mobility Pre-accelerator» ir paredzēts jaunuzņēmumiem, kas jau ir reģistrēti Uzņēmumu reģistrā. Atbalsta programmā atlases kārtībā tiks uzņemtas sešas komandas, no kurām katra varēs saņemt atbalsta finansējumu līdz 5 tūkstošiem eiro. Dalība programmā ir bez maksas.

 

Pieteikties atbalsta programmai līdz 1. septembrim iespējams reģistrācijas lapā. «Urban Mobility Pre-accelerator» ir daļa no pilsētvides mobilitātes inovāciju atbalsta programmas, kas tiek realizēta sadarbībā ar Eiropas Inovāciju un tehnoloģiju institūtu, inovāciju kustību «Vefresh», Rīgas domi un Rīgas Tehnisko universitāti.