«Uniform 2» apģērbu kolekcija — «One Wolf». Publicitātes foto

Svinot desmit gadu jubileju, apģērbu zīmols «One Wolf» izlaidis 2022.–2023. gada vissezonas kolekciju «Uniform 2», kas iemieso ideju par universālu, praktisku un mūsdienu garam atbilstošu pilsētnieka garderobi, kuras priekšplānā ir funkcionalitāte un minimālisms.

Ziņas Fold 12. oktobris, 2022

«Uniform 2» ir «One Wolf» dizaineres Agneses Narņickas redzējums par pilsētnieka izdzīvošanas komplektu. Viņa ir pārliecināta, ka urbānajā dzīvē universālai pieejai apģērba izvēlē ir liela nozīme, un ir būtiski, lai drēbes tiktu veidotas, ņemot vērā cilvēku vajadzības, iekļaujošu pieeju un ilgtspēju. Ievērojot šos pamatprincipus, zīmola jaunā kolekcija piedāvā ielu stila interpretāciju par klasisku garderobi.

 

«Uniform 2» iedvesmas avots ir formastērpi un darba apģērbi — tipoloģijas, kas pierādījušas savu ilgtspēju un izdzīvojuši līdz pat mūsdienām. Uniseksa apģērbu kolekcijas klāstā ir viss ikdienai nepieciešamais — kā t–krekli, tā ziemas mēteļi —, uzsvaru liekot uz kvalitāti un lakonisku dizainu, tādējādi ļaujot viegli kombinēt dažādus tērpus.

 

Kā norāda Agnese, «Uniform 2» vairāk izceļ attieksmi, nevis konkrētu ģērbšanās stilu. «Kolekcijas valkātājs nevēlas spilgti atšķirties no citiem. Viņš apzināti izvēlas funkcionālus un neuzkrītošus apģērbus, tādējādi reaģējot uz modes pārsātinājumu, ko provocē arvien straujāk mainīgās modes tendences. Netiek meklēta atšķirība, lai ar apģērbu apstiprinātu savu individualitāti vai piederību kādai konkrētai sociālai grupai, tā vietā tiecamies uz vienlīdzīgu līdzāspastāvēšanu, priekšplānā izceļot cilvēku,» stāsta dizainere.

 

Visa «Uniform 2» kolekcija aplūkojama «One Wolf» mājaslapā.