Attēls — «Guilty Ogilvy»

Turpmāk reklāmas aģentūra «Guilty» Latvijā pārstāvēs vienu no pasaulē lielākajiem un godalgotākajiem aģentūru tīkliem — «Ogilvy» —, kļūstot par «Guilty Ogilvy». Starptautiskais aģentūru tīkls ir uzvarējis starptautiskajos reklāmas festivālos, tai skaitā 2022. gadā prestižajā Kannu reklāmas festivālā un pasaules reklāmas festivālā «One Show», kurā ieguva apbalvojumu «Network of the Year».

Ziņas Fold 8. marts, 2023

Līdz ar «Guilty» pievienošanos «Ogilvy» kļuvis par Baltijā lielāko aģentūru tīklu. Latvijā zīmolu turpmāk pārstāvēs divi savstarpēji saistīti uzņēmumi — «Guilty Ogilvy», kas darbojas reklāmas un zīmolvedības laukā, un «Ogilvy PR Latvia», kas nodrošina sabiedrisko attiecību pakalpojumus. Igaunijā «Ogilvy» aģentūru tīklā darbojas viena no lielākajām un atzītākajām radošajām aģentūrām «Taevas Ogilvy», kā arī sabiedrisko attiecību aģentūra «Ogilvy PR Estonia», savukārt Lietuvā zīmolu pāstāv «Ogilvy Vilnius» — lielākā reklāmas aģentūra valstī.

 

«Guilty» savā trīspadsmit gadu darbības laikā ir kļuvusi par vienu no vadošajām reklāmas aģentūrām Latvijā, kas apvieno 27 reklāmas un mārketinga profesionāļus un ik dienas strādā ar vairāk nekā divdesmit uzņēmumiem un zīmoliem gan vietējā, gan starptautiskā mērogā. Uzņēmuma klientu lokā ir, piemēram, «Ādažu Čipsi», «Depozīta Punkts», «Galerija Centrs», «Pepco», «British American Tobacco», Eiropas Komisija, «Nestle», «Philips» u.c.

 

«Mūsu pievienošanās «Ogilvy» pasaules profesionāļu saimei ir nozīmīgs un vērtīgs attīstības solis. Tas dos mums unikālu iespēju pilnveidot savas zināšanas un gūt starptautisku pieredzi, mācoties un strādājot kopā ar pasaules labākajiem reklāmas nozares speciālistiem, tādējādi nodrošinot saviem darbiniekiem lieliskas izaugsmes iespējas un klientiem — izglītotu un profesionālu komandu. Vienlaikus esam lepni, ka kopā ar saviem kolēģiem Lietuvā un Igaunijā esam kļuvuši par lielāko reklāmas aģentūru tīklu Baltijā, kas dod mums iespēju ne tikai kopā strādāt pie nozīmīgiem Baltijas līmeņa projektiem, bet arī kopīgi lemt par Baltijas reklāmas nozares pilnveidošanu un attīstību,» stāsta «Guilty Ogilvy» vadītāja Kristīne Kalniņa–Ūsele.

 

Arī «Ogilvy PR Latvia» desmit gadu darbības laikā ir izdevies kļūt par vienu no vadošajām sabiedrisko attiecību aģentūrām Latvijā, strādājot ar tādiem vietējiem un starptautiski atpazīstamiem zīmoliem un uzņēmumiem kā «Spice», «AJ Power», «Signet Bank», «Viaplay», Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestri , «Gedeon Richter», «Lego», «PlayStation», «KFC», «Zalando» u.c.

 

Komunikācijas aģentūru tīkls «Ogilvy» Latvijā un Baltijā klientiem nodrošinās visaptverošu pakalpojumu klāstu: zīmolu stratēģijas, digitālo komunikāciju, radošos reklāmas risinājumus, dizaina izstrādi, sabiedriskās attiecības, mediju attiecības, pasākumu rīkošanu, sociālo mediju komunikāciju un influenceru mārketingu. Abu aģentūru vadības komanda paliks nemainīga — Maija Prozoroviča turpinās vadīt sabiedrisko attiecību aģentūru «Ogilvy PR Latvia», savukārt Kristīne Kalniņa–Ūsele vadīs reklāmas aģentūru «Guilty Ogilvy».

 

Vairāk par «Guilty Ogilvy» un «Ogilvy PR Latvia» — komunikācijas aģentūru tīkla «Ogilvy» Latvijas mājaslapā.