Attēls no sdsi.ma

Starptautiskās maģistra līmeņa studiju programma «Pakalpojumu dizaina stratēģijas un inovācijas» (SDSI) 16. jūnijā plkst. 14.00 aicina uz pirmo publisko konferenci «SDSI Open #1», kas veltīta pakalpojumu dizaina un inovāciju tēmām, kā arī SDSI studentu veiksmes stāstiem.

Ziņas Fold 14. jūnijs, 2023

Konferencē «SDSI Open #1» ar pieredzi dalīsies Pakalpojumu dizaina tīkla prezidente Birgita Māgere (Birigt Mager) no Vācijas, konsultāciju uzņēmuma «McKinsey & Company» dizaina direktors Kristiāns Lindkvists (Christian Lindqvist) no Zviedrijas, dizaina aģentūras «Tipic» inovāciju dizaina vadītājs Tommazo Kora (Tommaso Corà) no Itālijas, Lapzemes universitātes PhD kandidāte un lektore Krista Korpikoski, tehnoloģiju centra «Accenture Europe Space GTM» vadītājs Kristaps Banga, Igaunijas Mākslas akadēmijas pētniece un vieslektore Eva Līza Kubiņi (Eva Liisa Kubinyi) un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Kuldīgas biznesa inkubatora projektu vadītāja Anda Lerha. Savukārt SDSI studenti pastāstīs par panākumiem pakalpojumu dizaina konkursā «Philips Design Challenge».

 

Piedalīties konferencē aicināts ikviens interesents. «SDSI Open #1» norisināsies 16. jūnijā plkst. 14.00, un pasākumu iespējams apmeklēt gan klātienē Kuldīgas «Adatu fabrikā» Kalpaka ielā 4, gan vērot tiešsaistē SDSI Facebook un Linkedin lapās.

 

SDSI ir pirmā kopīgā maģistra līmeņa studiju programma ne tikai Latvijā, bet arī Baltijas valstīs. Turklāt tā ir starptautiska, un to kopīgi īsteno četras augstskolas — Latvijas Mākslas akadēmija kā vadošais partneris, Lapzemes Universitāte Somijā, Igaunijas Mākslas akadēmija un Rīgas Ekonomikas augstskola. 2022.g. vasarā SDSI kļuva par pirmo pakalpojumu dizaina programmu, kas iekļauta Eiropas Komisijas izcilāko starptautisko programmu sarakstā, iegūstot prestižo «Erasmus Mundus» studiju programmas statusu un Eiropas Komisijas līdzfinansējumu. Par 35 studiju vietām 2023./2024.studiju gadam šajā pavasarī sacentās 700 kandidāti no visas pasaules.