Animācija — Katrīna Sadovņikova

Apakšveļas zīmols «Flash You and Me» šogad svin savu desmit gadu jubileju. Tā līdzdibinātāja un dizainere Līva Šteina ir arī fotogrāfe, tāpēc uzņēmuma komunikācijā būtisku vietu ieņem foto. Par godu jubilejai «Flash You and Me» izdevis grāmatu, kurā apkopoti attēli no zīmola fotosesijām. Rubrikā «Forša fīča» Līva dalās ar padomu, ko sniedz savām klientēm.

Forša fīča Fold 15. decembris, 2023

«Lai gan savu produkciju pārsvarā eksportējām, labprāt uzņemam klientus arī «Flash You and Me» studijā. Bieži vien manām klientēm ir grūti izvēlēties produktus, tādēļ mana «fīča» ir ieteikt uzmērīt pēc iespējas dažādākus komplektus un uzņemt selfijus. Tādējādi ir iespēja redzēt sevi no malas, salīdzināt, kurš komplekts labāk izskatās. Turklāt tas ir jautri! Citreiz sanāk pat tāda maza virtuāla ballīte ar foto sūtīšanu draudzeņu čatā un balsošanu. Apakšveļas piemērīšana var būt arī diezgan satraucošs pasākums, tādēļ mans moto šādās situācijās ir: «Ja šaubies, pamēģini!»»

Zīmols «Flash You and Me» dibināts 2013. gadā, un tā produkcija, izmantojot kvalitatīvus Eiropā ražotus materiālus, tiek izgatavota pēc pieprasījuma studijā Rīgas centrā (Ernesta Birznieka Upīša ielā 28-11). «Flash You and Me» ir ģimenes uzņēmums ar nelielu komandu, taču zīmolam ir starptautisks vēriens — uzņēmuma ražotā apakšveļa nopērkama veikalos visā pasaulē. Sekot līdzi zīmola jaunumiem var ne vien «Flash You and Me» mājaslapā, bet arī Instagram kontā, kur regulāri tiek publicētas, gan Līvas Šteinas veidotas, gan klienšu uzņemtas fotogrāfijas.