Ilustrācija — FOLD

No 8. līdz 21. decembrim Latvijas Mākslas akadēmija (LMA) aicina ielūkoties studentu radošajā procesā un apmeklēt rudens semestra skates. Plašā pasākumu programma piedāvā iespēju divu nedēļu laikā divās akadēmijas ēkās aplūkot jaunākos studiju rezultātus mākslā un dizainā. Uz skatēm aicināti visi interesenti, jo sevišķi jaunieši, kuri nākotnē vēlas studēt Latvijas Mākslas akadēmijā.

Ziņas Fold 4. decembris, 2023

Studentu darbos atklāsies viņu jaunrade, pētniecība, aktualitāte un drosmīgas idejas, kas var šķist utopiskas, tomēr tieši tās palīdz atklāt jauno un vēl nezināmo. Atvērto skašu apskati vadīs studenti, kuri vislabāk pārzina akadēmijas «oderi». Katru dienu noteiktā laikā apmeklētāji būs aicināti pulcēties akadēmijas ēkas pirmā stāva vestibilā, lai dotos kopīgā pastaigā uz apskates vietām. Neformālā gaisotnē būs iespējams rast atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem par studiju procesu un iestājpārbaudījumiem akadēmijā.

 

Šogad Dizaina nodaļas — Produktu, Grafikas, Interjera, Modes un Metāla dizaina apakšnozares — studentu darbi tiks izlikti vienotā ekspozīcijā un būs apskatāmi četras dienas no 18. līdz 21. decembrim. Lai apmainītos ar pieredzi, Dizaina nodaļa studentu prezentācijās tradicionāli rīkos tikšanos ar vadošajiem nozares speciālistiem.

 

Skates ir iespējams apmeklēt bez maksas un bez reģistrācijas laikā no plkst. 14.00 līdz 17.00, savukārt tie, kuri vēlas tikties ar apakšnozaru pārstāvjiem, aicināti pieteikties, rakstot uz e-pastu studijuskates@lma.lv un piesakot datumu un apakšnozari atbilstoši atvērto skašu programmai, kas pieejama šeit.