Foto — Guna Akona

Ziemas–pavasara semestrī ISSP Skola aicina apgūt fotogrāfiskās domāšanas pamatus un kameras tehniskās iespējas intensīvā divu mēnešu kursā «Ievads fotogrāfijā» — šobrīd atvērta pieteikšanās gan tiešsaistes, gan klātienes grupām. Kurss notiek jau ceturto gadu un to vada pieredzējuši pasniedzēji un fotogrāfi Kristīne Krauze–Slucka, Kristīne Madjare un Ingus Bajārs.

Ziņas Fold 15. janvāris, 2024

Mācību kurss «Ievads fotogrāfijā» ir domāts ikvienam, kuram ir interese par fotogrāfiju neatkarīgi no pieredzes un prasmēm un kurš vēlas spert pirmos soļus fotogrāfijas pasaules izzināšanā. Astoņu nedēļu garumā dalībnieki apgūs attēlu veidošanas principus un iemācīties radīt fotogrāfijas gan darba vajadzībām, gan savam priekam, kā arī gūs ieskatu radošās fotogrāfijas pamatos. Kursa noslēgumā dalībnieki būs izveidojuši nelielu fotogrāfiju sēriju par pašu izvēlētu tēmu.

 

Jau otro reizi ISSP piedāvā ievadkursu tiešsaistē. Tas ir īpaši izstrādāts digitālajai videi, un dalībnieki var tajā piedalīties no jebkuras vietas pasaulē. Tiešsaistes kurss sāksies 29. janvārī un to vadīs Kristīne Madjare un Ingus Bajārs. Nodarbības notiks pirmdienās un otrdienās no plkst. 18.30 līdz plkst. 20.30. «Zoom» platformā.

 

Savukārt klātienes kurss sāksies 4. aprīlī un to vadīs Kristīne Krauze–Slucka un Ingus Bajārs. Nodarbības notiks ceturtdienās un piektdienās no plkst. 18.30 līdz plkst. 20.30 ISSP telpā Berga Bazārā, Rīgā.

 

Dalībai mācību kursā nepieciešama digitālā kamera ar manuāliem iestatījumiem. Ja dalībniekam nav iespēja sev nodrošināt kameru, ir iespēja aizņemties kameru no ISSP Skolas. Pieteikumi tiek pieņemti līdz grupas ir pilnas. Vairāk informācijas par kursu, dalībnieku atsauksmes un pieteikšanās — ISSP mājaslapā.