Publicitātes attēls

«TechHub Riga» izsludina pieteikšanos otrajai IT un tehnoloģiju Start–up akadēmijai, kas norisināsies no 22. līdz 23. novembrim. Pieteikumi jāiesniedz līdz 7. novembrim.

Ziņas Fold 29. oktobris, 2014

Bezmaksas intensīva divu dienu apmācība Start–up akadēmijā sniedz iespēju prezentēt savu produktu profesionāļiem un saņemt pirmās atsauksmes, klausīties prezentācijas, iegūt zināšanas un tās pielietot praksē, piedalīties individuālās konsultācijās ar mentoriem un pilnveidot savu produktu, lai pēcāk to prezentētu investoriem un gūtu atzinību. Starp otrās Start–up akadēmijas mentoriem un lektoriem ir Gregs Materss (Greg Mathers) no «Adizes Latvia» un Rīgas Biznesa skolas, Egils Boitmanis no «Infinitum8», uzņēmējdarbības, biznesa vadības un inovāciju eksperts Gerijs Vaithils (Gary Whitehill) no «Burst», Andris K. Bērziņš no «Buzztale» un «TechHub Riga», Viesturs Sosārs no «Real Sound Lab» un Artūrs Mednis no «Inspired Digital».

Akadēmijai aicināti pievienoties nākamās paaudzes Ziemeļeiropas start–up uzņēmumi vai ideju autori, kuri vēlas uzlabot apkārtējo pasauli, radot mobilo lietotņu, sociālo tīklu, «hardware» ierīču vai citus produktus, kas iederas IT un tehnoloģiju vidē. Pieteikumus var iesniegt gan komandas, gan individuālie dalībnieki, kuri ar savām kompetencēm vēlas piebiedroties kādai no akadēmijā pieņemtajām komandām.

Par akadēmijas dalībnieku var kļūt komandas ar konkrētu produkta ideju vai jau pastāvošu start–up uzņēmumu, motivāciju nebaidīties iet uzņēmēja ceļu un pārliecību par savas idejas kvalitāti un spēju iekarot globālo tirgu. Akadēmijā tiek uzņemti dalībnieki no Ziemeļeiropas reģiona un Polijas.

Individuālo dalībnieku pieteikumu izvērtēšana tiek balstīta uz IT un tehnoloģiju nozarei nepieciešamām kompetencēm, kas varētu būt aktuālas akadēmijā uzņemtajām komandām un kas garantē dalību akadēmijā uz abām dienām, ja apstiprinātās komandas atbalsta papildus dalībnieka pieņemšanu komandā. Komandas un individuālie dalībnieki vienojas savā starpā par apvienošanos akadēmijas pirmajā dienā, tādēļ, ja individuālais dalībnieks pirmajā dienā neatrod sev komandu, viņam netiek nodrošināta vieta akadēmijā. Akadēmijā tiks uzņemts līdz 10 komandām un nenoteikts skaits individuālo dalībnieku.

 

«TechHub» Start–up akadēmija top sadarbībā ar «Bridgit!» un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) valsts atbalsta programmas «Pasākumi motivācijas celšanai inovācijām un uzņēmējdarbības uzsākšanai» ietvaros. Darbs akadēmijā noritēs angļu valodā. Vairāk informācijas par akadēmiju un pieteikuma forma atrodama LIAA mājaslapā.