Publicitātes attēls

Sestdien, 22. aprīlī, koncertzālē «Valmiera» norisināsies modes skate «Vidzeme Fashion show», kas jau septīto gadu iepazīstinās Vidzemes reģionu ar jauno latviešu modes mākslinieku darbiem.

Ziņas Fold 21. aprīlis, 2017

Šogad «Vidzeme Fashion show» tiks prezentētas vairāk nekā 10 modes zīmolu kolekcijas. Pasākumā piedalīsies zīmoli «Hebe» un «Leny Tomy Factory», kas iepazīstinās ar jaunumiem bērnu modē. «Hebe» 2017. gada pavasara–vasaras kolekcijas «Footprint» apģērbu modeļus rotā dzīvnieku ilustrācijas un uzmanību saistoši saukļi, jo sērija ir radīta, domājot par vides postījumiem un globālo sasilšanu. Laimas Jurčas apģērbu kolekcija «Constructionism Background» atklās krievu konstruktīvisma ideju aktualitāti mūsdienu modē, savukārt Madaras Nusbaumas sērija «Tileidylle» būs veltīta latviešu grafiķes Neles Zirnītes daiļradei. Ar spožiem izšuvumiem sevi prezentēs zīmols «Cecinanina», bet vasarīgu noskaņu uzburs «Wild Spirit» zīmols ar kolekciju «Follow The Sun». Modes skatē piedalīsies arī «Status By Shtamguts», «Black Pit», «Ingrida Bridal», «Burz» un citi modes zīmoli. Spilgtākās «Vidzeme Fashion show» kolekcijas autoram būs iespēja sevi prezentēt Londonā, Latvijas un Lielbritānijas modes pasākumā «Brillante Fashion Show».

Modes skati papildinās muzikāli priekšnesumi dziedātājas Elzas Rozentāles un DJ Monsta izpildījumā, kas pasākumā ienesīs blūza un džeza noskaņas.

Biļetes pieejamas «Biļešu paradīze» kasēs. Vairāk par pasākumu iespējams uzzināt «Vidzeme Fashion» mājaslapā.