Ilustrācija — GG

Komiksu sērijā mini «kuš!» augustā izdoti četri jauni grafikas īsstāsti, kurus veidojuši autori no dažādām pasaules valstīm. Katra grāmatiņa piesaista ar atšķirīgu vizuālo rokrakstu un saturu, atklājot intriģējošus stāstus par draudzību, neparastiem notikumiem un dabas parādībām.

Ziņas Fold 14. septembris, 2017

Savas 10. jubilejas gadā komiksu izdevniecība «kuš!» laidusi klajā virkni formāta un satura ziņā atšķirīgu izdevumu. Augustā klajā nākuši arī 28 lappušu biezie 55.–58. mini «kuš!» numuri, kas pirmoreiz tika prezentēti laikmetīgo komiksu festivālā «Safari Festival» Londonā.

Džī Džī (GG) veidotais atturīgajā krāsu gammā ieturētais komikss «Valley» ir vientulīgs ceļojums dabā. Spāņu mākslinieka Andrē Magāna (Andrés Magán) darbs «A Friend» ir stāsts par cilvēka draudzību ar suni.

Savukārt grieķu izcelsmes somu komiksu mākslinieka Evangelosa Androcopulosa (Evangelos Androutsopoulos) grafikas īsstāsts «Eviction» ir stāsts stāstā, kas vēsta par kādu tukšu īpašumu jūras krastā.

Jaunā mini «kuš!» metiena «zvaigzne» ir ilustrators Patriks Kails (Patrick Kyle), kurš izveidojis komiksu «Night Door» par mistisku eju cauri ķieģeļu sienai, kas atveras vien izredzētajiem. Dažādi interpretējamais, vienkāršās līnijās zīmētais komikss radīts tā, lai skatītājs gribētu pakavēties pie tā lappusēm ilgāk, kā medijam «It’s Nice That» norādījis tā autors.

Komiksu izdevniecības «kuš!» grāmatas un žurnālus iespējams iegādāties internetā, kā arī galerijā «Istaba» un veikalā «NicePlace Mansards».