Publicitātes attēls

Vēl līdz 10. oktobrim dizaineri, dizaina studijas un pasūtītāji aicināti iesniegt darbus Baltijas iepakojuma dizaina konkursā «NAPA Awards», ko piekto gadu organizē Lietuvas Grafikas dizaina asociācija. Labākie darbi tiks apbalvoti un no 7. līdz 9. novembrim būs apskatāmi Lietuvas izstāžu un konferenču centrā «LITEXPO» Viļņā.

Ziņas Fold 8. oktobris, 2019

Baltijas iepakojuma dizaina konkurss «NAPA Awards» tiek rīkots ar mērķi novērtēt un izcelt labākos iepakojuma dizaina darbus, kas tapuši šajā reģionā. Tos iespējams bez maksas iesniegt vairākās kategorijās, ko veido dažādas preču grupas — pārtikas produkti, alkoholiskie dzērieni, veselības un skaistumkopšanas produkti, privātās preču zīmes, ierobežota daudzuma produkti, mājražotāju un amatnieku darinājumi un citi. Dizaineri, dizaina studijas un pasūtītāji konkursam var pieteikt darbus, kas tapuši pēdējo divu gadu laikā un ir ieviesti ražošanā vai ir tai piemēroti. Vērtēšanas kritēriju vidū ir radošums, novitāte, ekoloģija un ilgtspēja, tehnoloģiskais risinājums un izpildījums, kā arī funkcionalitāte un lietošanas ērtums. Labākos darbus noteiks starptautiska žūrija, kurā strādās dizaina stratēģi, reklāmas aģentūru radošie direktori un dizaineri, tostarp pašmāju zīmolu dizaina studijas «Asketic» dibinātājs un vadošais dizainers Miķelis Baštiks. Pirmās, otrās un trešās vietas ieguvēji saņems balvas un uzvaru apliecinošu sertifikātu.

No Latvijas dalībniekiem pērn otro vietu veselības un skaistumkopšanas produktu kategorijā saņēma «Asketic» par «Bad Weather» kosmētikas iepakojumu, savukārt pirmo vietu «Limited Edition» kategorijā saņēma «Brandbox» par Rīgas Melnā balzama iepakojumu.

 

Uzzināt vairāk, apskatīt uzvarētāju darbus un pieteikties konkursam iespējams tā mājaslapā.