«Veto magazine» Nº27 vāks.

Jaunākajā žurnāla «Veto» numurā līdzās mūzikai, modei un mākslai manāmas tīģeru astes, sivēnu šņukuri, mazas vardītes un citas radības, kas mitinās pļavās, mežos un dārzos — numura tēma ir «Zaļš».

Ziņas Fold 11. septembris, 2013

«Veto» 27. izdevumā: intervijas ar modes ekspertu Bruno Birmani, laikmetīgās skatuves mākslas festivāla «Homo Novus» direktori Gundegu Laiviņu, akustiskā tehno trio «Elektro Guzzi», multimākslinieku Voldemāru Johansonu un citiem.

Modes zīmola «mareunrol’s» radītāji Mārīte Mastiņa un Rolands Pēterkops «Veto» stāsta par modi, mākslu un biznesu, daudzpusīgais ungāru izcelsmes amerikāņu saksofonists Andrē Vida (André Vida) par mūzikas un kustības nebeidzamajiem maratoniem, un, līdz ar jaunas sadaļas aizsākšanu žurnālā, trīs mūzikas industrijas pārstāvji diskutē par mūzikas attīstību Latvijā.

Žurnāla modes lapās iemūžinātas indiāņu vasaras noskaņas fotogrāfes Ilzes Vanagas izpildījumā, un vēl «Veto» lasītājiem atklāj interesantus piedzīvojumu stāstus par urbāno dārzkopību.

Vizuālo noformējumu «zaļajam» numuram veidojis nīderlandietis Rops van Mierlo (Rop van Mierlo), kurš 2011. gadā saņēmis prestižo Holandiešu dizaina balvu par labāko grafikas dizainu ar darbu «Wild Animals».

Arī tuvojoties pārejai uz eiro, «Veto» cena paliek nemainīga — 80 lappuses tikai par 1,49 latiem visās preses tirdzniecības vietās, lielākajās «Jānis Roze» grāmatnīcās, veikalos «LukaBuka», «Bang Bang», «Boards.lv», galerijā «Istaba», bāros «Vieta» un «Pasēdēt».