Ilustrācija — FOLD

Lieliskas ziņas! Ar Britu Padomes Latvijā atbalstu esam tikuši pie izcilas «Unfolded» Nº8 lektores — britu dizaina kritiķes un žurnālistes Alises Rovstornas, kas Rīgā viesosies «radi!2014» nedēļas ietvaros un pēc dalības Ideju vingrotavas diskusijā ir piekritusi uzstāties ar lekciju par dizainu un dizaina domāšanu.

Redakcija Fold 8. maijs, 2014

Alise Rovstorna raksta tādiem izdevumiem kā «The New York Times», «Frieze Magazine», «W Magazine» un daudziem citiem. Viņa ir autore vairākām grāmatām, no kurām jaunākā ir «Hello World: Where Design Meets Life», — par dizaineru spēju reaģēt uz aktuālām pasaules problēmām un tehnoloģiskām inovācijām, padarot dažādus produktus un pakalpojumus vērtīgākus, nozīmīgākus un pieejamākus. Alise ir bijusi arī Londonas Dizaina muzeja direktore un regulāri strādā dažādu prominentu konkursu žūrijās.

«Unfolded» lekcijā Alise runās par dizaina un dizaina domāšanas sociālo, politisko un ekonomisko lomu, demonstrējot piemērus no dažādām nozarēm: dizaina, modes, arhitektūras un pilsētplānošanas.

Lekcija notiks jaunajā co–working un pasākumu vietā «The Mill», kas atrodas tumšpelēkajā Eižena Laubes projektētajā ēkā Brīvības un Dzirnavu ielas stūrī. Pasākumam šoreiz iepriekš jāpiesakās nav, jo telpas ir plašas.

 

Unfolded Nº8 — Alice Rawsthorn
Otrdien, 13. maijā, plkst. 19.00
«The Mill», Rīgā, Brīvības ielā 33, 2. stāvā
Ieeja brīva