Publicitātes attēls

Izsludināta darbu pieteikšana prestižajam starptautiskajam dizaina konkursam «A’ Design Award», kas, cildinot izcilu dizainu, inovācijas un radošumu, ik gadu piešķir balvas dažādās kategorijās. Līdz 2016. gada 28. februārim konkursam iespējams iesniegt gan realizētus darbus, gan projektus, kas tapuši pēdējo desmit gadu laikā.

Ziņas Fold 1. decembris, 2015

«A’ Design Award» pozicionē sevi kā vadošo starptautisko dizaina konkursu, kurā žūrijas vērtēšanai tiek iesniegti dizaineru, arhitektu, inženieru, dizaina studiju un uz dizainu orientētu zīmolu pārstāvju darbi no visas pasaules. Galvenais konkursa mērķis ir «izcelt un atpazīt labu dizainu».

Lai sasniegtu mērķi un piešķirtu pasākumam īpašu vērienu, konkursā tiek izvērtēti pieteikumi visdažādākajos dizaina veidos. Organizatori informē, ka katrai konkursa kategorijai ir noteikti vērtēšanas kritēriji, kurus žūrija ņem vērā, lai izvirzītu labākos. Kopumā simts kategorijas, kurās iespējams pieteikties, tematiski iedalāmas četrās lielākās daļās: industriālais dizains, grafikas dizains, arhitektūra un interjera dizains, māksla un inženierija.

«A’ Design Award» iesniegtos darbus izskata un anonīmi izvērtē starpdisciplināra žūrija, kuru veido starptautisku pieredzi ieguvuši dizaineri, akadēmiķi, uzņēmēji, žurnālisti un izdevēji, kā arī citi profesionāļi. Savukārt žūrijas izraudzītie konkursa uzvarētāji balvās saņems sertifikātu, ielūgumu uz īpašo noslēguma ceremoniju, notiks uzvarētāju darbu izstāde un publicēšana gadagrāmatā, bet plašākas auditorijas sasniegšanai tiks nodrošināts atbalsts sadarbībai ar medijiem. Ar pilnu labumu klāstu iespējams iepazīties šeit.

Pieteikšanās konkursam «A’ Design Award» norit vairākos soļos. Vispirms jāreģistrējas mājaslapā, pēc tam tiek dota pieeja kontroles panelim, lai augšupielādētu savu darbu atbilstošajā kategorijā. Dalības maksu nosaka vairāki faktori, tostarp pieteikšanās laiks un priekšatlasē iegūto punktu skaits, tomēr pieejamas arī atlaides un īpašas programmas, bez maksas vai par zemāku cenu, studentiem un amatieriem.

 

Iesniegt darbus «A’ Design Award» konkursā iespējams līdz 2016. gada 28. februārim, bet rezultāti tiks izziņoti 15. aprīlī. Vairāk informācijas un reģistrācijas forma atrodama šeit.