Publicitātes attēls

9. septembrī Tallinā norisināsies dizainam un UX veltīta konference «Refresh», kurā pulcēsies programmētāji, dizaineri un produktu vadītāji. Tās apmeklētājiem būs iespēja vērot 11 nozares profesionāļu uzstāšanos un dzirdēt pieredzes stāstus no pasaules līmeņa start–up uzņēmējiem.

Ziņas Fold 23. augusts, 2016

«Mūsu digitālā kopiena ir pārāk fragmentēta — tā ir sadalīta programmētājos, mārketinga speciālistos, dizaineros. Neskatoties uz to, viņiem visiem ir viens mērķis — panākt, ka tiek radīti veiksmīgi, ilgtspējīgi un lietotājam draudzīgi produkti. «Refresh» mērķis ir šo kopienu tuvināt — likt tās dalībniekiem sarunāties, dalīties pieredzē un radīt augsni labākiem produktiem,» konferences «Refresh» konceptu iezīmē tās iniciatori no igauņu uzņēmuma «TransferWise».

Šāda vienas dienas konference Tallinā tiek rīkota otro gadu, un arī šoreiz tajā uzstāsies virkne runātāju no jau atzītiem, sevi pierādījušiem jaunuzņēmumiem. Konferencē uzstāsies Tifānija Konroja (Tiffany Conroy), audio platformas «SoundCloud» projektu vadītāja un inženiere, Fils Nešs (Phil Nash) no komunikāciju platformas «Twilio» programmētāju komandas, «TransferWise» dizaina direktors Dankans Lembs (Duncan Lamb), «Testlio» līdzīpašnieks un tehniskais menedžeris Marko Krūstuks (Marko Kruustük), «SaleMove» vecākais programmētājs Stenvers Jerku (Stenver Jerkku) un produktu dizainers Mariuss Sizla (Mariusz Ciesla) no «Lifetramp».

Konferences rīkotāji sola, ka pasākums dos iespēju ne tikai uzzināt minēto un citu runātāju pieredzes stāstus un iepazīstinās ar jaunākajām UX un dizaina tendencēm, bet arī dos iespēju pašiem izprast nākamās tendences dizainā, lietotāju pieredzē un uzzināt, kā veiksmīgi attīstīt mērogojamus produktus.

 

Līdz 29. augustam konferences visiem no Latvijas pieejamas zemākas cenas ieejas biļetes, tāpat pārdošanā ir arī īpašas biļetes studentiem. Vairāk par runātājiem un pasākuma norisi iespējams uzzināt konferences «Refresh» mājaslapā. Konference un tās noslēguma neformālā daļa 9. septembrī notiks kādreizējā elektrostacijā «Kultuurikatel», Põhja pst 27A, Tallinā.