Publicitātes foto

Gaismas dizaina zīmols «mammalmapa» ir papildinājis lampu sēriju «The Queen» ar jaunu gaismas ķermeni «The Queen Double». Tāpat kā citi šīs sērijas gaismekļi jaunā dubultā stāvlampa izceļas ar lakonisku veidolu un izteiksmīgu materiālu kontrastu.

Ziņas Fold 15. augusts, 2017

«Mammalampa» zīmols darbojas kopš 2009. gada un rada gaismas ķermeņus no dabīgiem materiāliem, izceļot raupjo izejvielu pievilcību un atšķirīgo dabu. Zīmola gaismekļu izlasē ir lampas no papīra, koka un kristāla, savukārt «The Queen» sērija atšķiras ar kontrastējošu metālu lietojumu. Lai arī jaunākā, zīmola pārstāves stāsta, ka tā jau kļuvusi par vienu no pieprasītākajām. Rūsējoša metāla apdare tiek pretstatīta 23,75 karātu zeltam, kas rada ilūziju, ka gaismu izstaro visa lampas kupola iekšējā virsma. Gan ārējā, gan iekšējā kupola apdare ir veidota manuāli, un ikviens lampas eksemplārs ir unikāls. «Karalienes» zelta mirdzumu nodrošina zeltkaļu meistarība, savukārt rūsējošā metāla unikalitāti — dabisks ķīmijas process.

Gaismeklis «The Queen Double» ir jaunākais kolekcijas papildinājums. Dubultā stāvlampa ar smalkajām un graciozajām, taču stabilajām kājām organiski iekļaujas dažādos interjeros un ļauj viegli variēt ar lampas novietojumu telpā. Dizaina autore ir «mammalampa» zīmola dibinātāja un dizainere Ieva Kalēja.