Publicitātes attēls

Lai iedrošinātu Latvijas uzņēmumus un uzņēmējus apzināti lietot dizainu, Latvijas Dizaina centrs rīko seminārus, kuros ar labiem piemēriem tiek skaidrots, kā pārdomāts dizains palielina biznesa vērtību. Seminārs «Dizaina vērtība biznesā: Latvijas uzņēmumu pieredze» notiks 24. februārī plkst. 15.00.

Ziņas Fold 21. februāris, 2020

Lietojot dizainu kā stratēģisku inovācijas rīku uzņēmumu produktu, pakalpojumu un procesu izstrādē, ir iespējams radīt uz lietotāju orientētākus risinājumus, kuros klienti saskata lielāku vērtību (ērtība, lietojamība, drošība u.c.), tāpēc turpina iegādāties vai lietot šos risinājumus atkārtoti. Tas uzņēmumiem var palīdzēt izdzīvot sīvas konkurences apstākļos.

 

Seminārā «Dizaina vērtība biznesā» «Mammalampa» izveidotāja un radošā direktore Ieva Kalēja dalīsies pieredzes stāstā par to, kā tika radīts veiksmīgs dizaina lampu zīmols, kas 10 gadu pastāvēšanas laikā iekarojis savu vietu uz dizaina pasaules skatuves. Līdz pat 90% «Mammalampa» produktu tiek eksportēti partneriem vairāk kā 20 valstīs. Starptautiski ietekmīgais dizaina nozares žurnāls «Elle Decor» nesen iekļāvis Ievu Kalēju starp desmit talantīgām, laikmetu definējošām pasaules dizainerēm.

 

Seminārs «Dizaina vērtība biznesā: Latvijas uzņēmumu pieredze» notiks 24. februārī plkst. 15.00–17.00 Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras telpās, Kr. Valdemāra ielā 35, Rīgā.

 

Semināra programma

1. Uzņēmuma «Mammalampa» dizaina lietošanas pieredze. Stāsta uzņēmuma izveidotāja un radošā direktore Ieva Kalēja.
2. Saruna «Apmeklētāju pārstāvošo uzņēmumu pieredze dizaina lietošanā: labums, izaicinājumi, šķēršļi». Moderatore — Latvijas Dizaina centra vadītāja Dita Danosa.
3. Kur meklēt atbalstu dizaina integrēšanai uzņēmuma produktos un procesos? Stāsta Dita Danosa.
4. Tīklošanās. Sadarbības kontaktu veidošana.

 

Interesenti aicināti semināram reģistrēties. Ja neesi Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras biedrs un vēlies apmeklēt šo semināru, reģistrējoties kā organizāciju norādi Latvijas Dizaina centru vai raksti contact@designlatvia.com.