Publicitātes foto

No 14. februāra līdz 14. martam ikvienam ir iespēja pieteikt savu pasākumu astotajam sarunu festivālam «Lampa». Šovasar pēc diviem attālinātas komunikācijas un distancēšanās gadiem «Lampa» aicina 1. un 2. jūlijā satikties Cēsīs uz sarunām par aktuālo un kopā meklēt atbildes uz šī laika izaicinājumiem.

Ziņas Fold 14. februāris, 2022

Tāpat kā citus gadus ikviens var pieteikt savu pasākumu un, izturot konkursu, to organizēt uz kādas no festivāla «Lampa» piedāvātajām skatuvēm. Pasākuma tēma, saturs, scenārijs un dalībnieki ir brīva pasākuma rīkotāja izvēle, tāpat kā formāts. Tikmēr festivāla rīkotāju komanda parūpēsies par tehnisko nodrošinājumu. Pieteiktajam pasākumam jābūt vienas vai pusotras stundas garumā.

 

«Sarunu festivāla «Lampa» programmu ik gadu radām kopā, tieši tādēļ tā ir tik koša un daudzveidīga. Ņemot vērā pasaulē valdošo neziņu par nākotni, šogad neesam izvēlējušies konkrētu festivāla virstēmu un aicinām rīkotājus ļauties domu lidojumam, būt atvērtiem un radošiem kā formātā, tā saturā. Priecāsimies par ikvienu ideju, taču īpaši novērtēsim tos, kuri būs gatavi uzdrīkstēties un realizēt jaunus, nebijušus formātus,» norāda festivāla programmas kuratore Egita Prāma.

 

Pirms sava pasākuma pieteikšanas interesenti aicināti iepazīties ar «Lampas» veidoto ceļvedi pasākumu rīkošanā, kā arī 23. februārī plkst. 16.00 sarunu festivāla «Lampa» Facebook lapā apmeklēt Egitas Prāmas vadīto bezmaksas tiešsaistes semināru. Tajā būs iespēja uzzināt vairāk par šī gada festivāla norisi, pasākuma rīkošanas pamatprincipiem, konkursa kārtību un knifiem veiksmīgākai dalībai konkursā.

 

Plašāka informācija par pasākumu pieteikšanas kārtību — «Lampas» mājaslapā.