Publicitātes foto

Sadarbojoties kosmētikas zīmolam «Stenders» un pilsētas suvenīru zīmolam «Riga Original®», izveidota kosmētikas kolekcija «Rīga» ar pilsētas vasarām raksturīgo liepziedu aromātu.

Ziņas Fold 19. augusts, 2022

Kolekcijas dizainu veidojis zīmols «Riga Original®». Zīmols apvieno produktus un izceļ vietas, kuras iecienījuši vietējie, dodot iespēju tās pieredzēt un iemīlēt arī pilsētas viesiem. Sadarbība ar «Stenders» paplašina piedāvāto produktu klāstu ar jaunu kategoriju — kosmētikas produktu līniju ar dermatoloģiski testētiem un vegāniem piemērotiem produktiem. To veido šķidrās ziepes, roku losjons un grieztās ziepes ar dabīgiem liepziediem. Visi produkti satur liepziedu ekstraktu, piešķirot tiem galvaspilsētai raksturīgo vasaras aromātu.

 

«Liepzieds ir mūsu reģionam unikāls aromāts, turklāt atbilst tendencēm par autentiskiem dabas aromātiem. Liepa daudz pieminēta folklorā, tā enerģētiski stiprina gan emocionāli, gan praktiski, turklāt liepas koks ir viens no populārākajiem kokiem Rīgas parku apstādījumos, kura ziedu aromāts apbur jūlijā. Šis projekts izceļ aromātu, ziemeļnieku dizainu un runā par ilgtspējīgām vērtībām mūsdienīgā veidā,» kolekcijas ideju komentē «Stenders» izpilddirektore Kristīne Grapmane.

 

Liepziedu līnijas kolekciju varēs iegādāties lielākajos «Stenders» veikalos, «Stenders» e–veikalā, tirdzniecības centrā «Stockmann», lidostā «Rīga» un veikalā «Miesai».