«Splash For Home» dušas aizkari. Publicitātes foto

Zīmols «Splash For Home» piedāvā dušas aizkarus, kas iekļaujas vannas istabas dizainā, drīzāk atgādinot samta drapēriju. Tie ir ne vien pievilcīgi, bet arī ilgtspējīgi — izgatavoti no kvalitatīviem materiāliem, ērti kopjami un ilgmūžīgi.

Ziņas Fold 24. janvāris, 2023

«Splash For Home» dibinātāja, interjera dizainere Anete Roze atklāj, ka ideja veidot savu zīmolu radusies tāpēc, ka iegādāties skaistus dušas aizkarus, kas iederētos vannas istabas interjerā, bijis izaicinājums. Viņa norāda, ka tirgū pieejamie produkti nav bijuši pievilcīgi ne dizaina daudzveidības, ne toņu klāsta ziņā. Tas pamudinājis Aneti radīt dušas aizkarus, kas būtu gan funkcionāli, gan izskatīgi.

 

Aizkari šūti no diviem slāņiem: mitrumizturīga auduma iekšpusē, dekoratīva — ārpusē. Ūdeni atgrūdošais tekstils ir austs, tāpēc tas nepielips ķermenim mazgāšanās laikā, turklāt būs izturīgs. «Splash For Home» aizkariem piedāvā dažādu krāsu dekoratīvos audumus, kas līdzinās samtam, kā arī audumu ar klasisko «zosu kājiņu» rakstu. Visi izmantotie tekstili saņēmuši «Oeko–tex» sertifikātu, kas apliecina, ka to tapšanā nav izmantotas kaitīgas vielas. Īpaša uzmanība pievērsta arī stiprinājumiem, kas rūpīgi iestrādāti aizkaros.

 

Kvalitatīvie materiāli ļauj aizkariem kalpot ilgi, turklāt tos var vienkārši izmazgāt veļasmašīnā. «Splash For Home» produkti tiek izgatavoti pēc pasūtījuma tepat Latvijā — tādējādi klienti var iegūt aizkarus sev nepieciešamajā izmērā, turklāt netiek saražots nekas lieks. Pasūtot aizkarus, pašam nav jālauza galva par pareizo izmēru — nepieciešams tikai norādīt dušas dimensijas, un uzņēmums sašūs aizkarus īstajā lielumā.

 

«Splash For Home» aizkari ir starp Latvijas Dizaina gada balvas 2023 nominantiem produktu kategorijā. Plašāka informācija par «Splash For Home» — zīmola mājaslapā.