Attēlā — LKA logo

Latvijas Kultūras akadēmija (LKA) piedāvā jaunu tālākizglītības kursu dažādu kultūras un mākslas nozaru radošajām personām. Programmas «Radošas personas karjeras attīstība un ienākumu gūšanas veidi» mērķis ir veicināt padziļinātu izpratni par radošo uzņēmējdarbību un praktiskiem nozares aspektiem, kas var palīdzēt karjeras attīstībai.

Ziņas Fold 11. septembris, 2023

Nodarbības vadīs Latvijā atzītas radošo jomu profesionāles — LKA un Rīgas Tehniskās universitātes studiju programmas «Radošās industrijas un izaugsmes menedžments» direktore Ieva Zemīte, Britu padomes direktore Zane Matesoviča, starptautiskās mūzikas industrijas eksperte Guna Zučika, Valmieras laikmetīgās kultūras programmas «Dinamiskā pilsēta» vadītāja Liene Jakobsone un māksliniece Zane Neimane, kura ir autore pētījumam un grāmatai «Jaunā mākslinieka karjeras attīstības stratēģijas un biznesa modeļi».

 

Plānots, ka nodarbības notiks no 2023. gada 4. oktobra līdz 29. novembrim trešdienās no plkst.17.00 līdz 18.30 tiešsaistē «Zoom» platformā, savukārt pirmā un pēdējā tikšanās reize plānota klātienē Rīgā. Kursa noslēgumā tā dalībnieki iegūs LKA apliecību par tālākizglītības kursa apguvi 30 akadēmisko stundu apmērā. Pieteikšanās kursam — līdz 18. septembrim. Plašāka informācija par tālākizglītības programmu un pieteikšanās — LKA mājaslapā.