Attēls no www.sk.lv

Mācību centrs «Digital Guru» publiskojis savu rudens — ziemas mācību kursu katalogu un aicina apgūt ar digitālo instrumentu iespējām saistītas zināšanas un iemaņas vairāku līmeņu apmācībā.

Izglītība Fold 12. septembris, 2013

Mācību centrā pasniedz pieredzējuši dažādu nozaru profesionāļi — fotogrāfi Gunārs Janaitis, Andris Eglītis, Ints Kalniņš, Raimo Lielbriedis, uzņēmējs un fotogrāfs, «Digital Guru» dibinātājs Valdis Ošiņš, Apple datortehnikas eksperts Hardijs Sametis un kinooperators Reinis Traidās, datorprogrammu speciālists Ēriks Lasmanis, stratēģijas, mārketinga un zīmolvedības praktiķis Zigurds Zaķis, Ivs Zenne, kas profesionāli darbojas grafikas dizaina un fotogrāfijas laukā, un citi.

«Digital Guru» rudens un ziemas semestrī tiek piedāvāti «Adobe Illustrator CS6», «Adobe InDesign CS6», «Adobe Photoshop CS6» pamatkursi, kā arī fotoattēlu apstrāde ar «Adobe Lighroom 5» un video montāža ar «Apple Final Cut Pro X».

Mācību piedāvājumā ir arī fotogrāfa Andra Eglīša dabas fotogrāfijas meistarklase un Inta Kalniņa fotožurnālistikas kurss, kurā iegūt iemaņas fotografēšanā medijiem, kā arī izglītoties par autortiesību jautājumiem un galvenajām ētiskajām, tiesiskajām un sociālajām problēmām fotogrāfijas izmantošanai medijos. No oktobra līdz decembrim notiks kursi, kuros apgūt praktiskas iemaņas un izpratni par fotokameras iespējām, iemācīties izveidot savu portfolio tiem, kas darbojas vizuālās mākslas vai dizaina sfērā, apgūt mājaslapas izstrādi, kā arī turpināt «Adobe» programmu apgūšanu jau lietpratēja līmenī. No novembra līdz janvārim būs iespējams praktizēties fotožurnālistikas meistarklasē ar Intu Kalniņu un fotogrāfijas kompozīcijas meistarklasē ar Raimo Lielbriedi .

Semestra jaunums ir kurss «Komunikācijas stratēģija digitālajā laikmetā», kurā Zigurds Zaķis stāstīs par stratēģisko plānošanu un efektīvu integrēto kampaņu veidošanu.

Kursu nobeigumā katrs tā dalībnieks saņem «Digital Guru» sertifikātu un, ja ir vēlēšanās vai nepieciešamība, par atsevišķu samaksu tiek piedāvāta iespēja kārtot arī programmatūras izstrādātāju paredzētos pārbaudījumus un iegūt to starptautiski atzītos oficiālos sertifikātus. Līdzās standarta kursiem «Digital Guru» veido arī īpaši izstrādātas un klientu vajadzībām pielāgotas apmācību programmas uzņēmumiem un interešu grupām.

Vairāk informācijas par kursu laiku un cenām, kā arī pieteikšanās «Digital Guru» mājaslapā.