Stils — Santa Bindemane, foto — Agnese Aljēna

Bērnu apģērbu zīmola «Hebe» rudens–ziemas 2014/15 kolekcijas «Neverending Story» tērpi piemēroti bērniem, kuri ir kustīgi un mazliet palaidnīgi — puikām, kuri nebāž kreklu biksēs, un meitenēm, kuras arī var uzkāpt uz galda.

Ziņas Evelīna Ozola 24. janvāris, 2014

«Hebe» apģērbi ir silti, ērti un vienkārši, bet interesantus tos padara audumu apstrāde un apdrukas, kas tapušas kopā ar ilustratori Līgu Kitchen. Kolekcijas «Neverending story» iedvesma nāk no pasakām un stāstiem, kuros notiek brīnumi un piedzīvojumi, bet vilki, zirgi un pūces ir sabiedrotie.

Kolekcijā atrodamas drēbes gan ikdienas valkāšanai, gan svētku reizēm: krekliņi, bodiji un legingi, svārki un džemperi, kleitas ar apdrukām un vizuļiem, krekli un vestes. Plaša ir kolekcijas džinsa apģērbu daļa, kurā ir ne tikai bikses, bet arī svārki, kleitas, krekli un pat tauriņš. Lielākā daļa apģērbu ir no organiskas kokvilnas, tiem izmantotas ūdens bāzes krāsas.

Jauno kolekciju «Hebe» prezentēs starptautiskajās bērnu apģērbu izstādēs «Playtime Paris» Francijā un «Collection Première Moscow I» Krievijā.