Foto — «One Wolf»

Apģērbu zīmols «One Wolf» Rīgā, Lāčplēša ielā 10 atvēris studiju, kurā apskatāma tērpu izveides darbnīca un iegādājamas aktuālās kolekcijas. Turklāt nesen klajā laista arī pavasara–vasaras 2015 kolekcija «Uniform».

Ziņas Ieva Laube 6. februāris, 2015

Dizaineres Agneses Narņickas vadītais ielu modes zīmols «One Wolf» pazīstams ar unisex kolekcijām, kurās ērta, dinamiska, pilsētvidei nepieciešama funkcionalitāte savienota ar neordināru stila izjūtu un inteliģenci. Tērpus raksturo drosmīgas, savdabīgas līnijas un silueti, džinss, klasiski melnais, baltais un neitrālie toņi.

2015. gada pavasara–vasaras kolekcija «Uniform» ir stāsts par cilvēka dzīvi mūsdienu lielpilsētas vidē, kur universālai pieejai apģērba izvēlē ir neatsverama nozīme. Kolekciju iedvesmojuši formas tērpa un darba apģērba pamatprincipi un to nebeidzamā aktualitāte. 11 dažādi apģērbu modeļi daudzveidīgās krāsu un materiālu variācijās piedāvājot ikdienas garderobē ienest tencela, viskozes, kokvilnas un modāla audumus, kas ir praktiski un ilgmūžīgi. Izmantotas vairākas audumu apstrādes tehnikas: sietspiedes apdruka, tencela un džinsa auduma deldēšana un lāzera apstrāde. Kolekciju veido askētiski, sportiski klasiska silueta tērpi, kas savstarpēji ir viegli un praktiski kombinējami, un tajos dominē pilsētvidei tuva krāsu gamma — melnais, baltais, zilais un dažādu nokrāsu pelēkie toņi.

«One Wolf» tuvākajos plānos ietilpst nākamās rudens–ziemas kolekcijas «The Tourist» prezentācija Londonas modes nedēļas šovrūmā un modes skatē Rīgas modes nedēļā. Savukārt februārī kolekcija «Uniform» būs pieejama Londonas veikalā «Wolf & Badger» un Parīzes konceptveikalā «O’Paris».

«One Wolf» jaunatvērtā studija apvieno darbnīcu, veikalu un šovrūmu, kurā ir iespējams iegādāties aktuālo rudens–ziemas kolekciju «Otherland», iepazīties ar jaunāko nākamās sezonas kolekciju, kā arī iegādāties unikālus, vienā eksemplārā ražotus apģērbu modeļus un aksesuārus. Studijas darbības princips ir iepazīstināt ikvienu interesentu ar zīmola darbības procesiem un komunikācijā būt atvērtiem un pamanāmiem. Studija Rīgā, Lāčplēša ielā 10 apmeklētājiem ir atvērta katru darba dienu no plkst. 13.00 līdz 19.00. Ieeja no pagalma puses līdzās kafejnīcai «Miit».