Publicitātes foto

Pienākot rudenim, aizvien biežāk nepieciešams funkcionāls un gaumīgs apģērbs un aksesuāri lietainiem laikapstākļiem, it īpaši, ja vēlamies pārvietoties ar divriteni. Jaunais zīmols «Rain:is» krāsaini bezrūpīgās lietus drēbēs ietērpj gan cilvēkus, gan velosipēdus.

Ziņas Ieva Laube 9. septembris, 2015

Zīmola vadītāja un produktu dizaina autore Agnese Rūsiņa tic, ka pilsētas un dabas baudīšanai nav nepiemērotu laikapstākļu, ja mugurā ir atbilstošs apģērbs. «Rain:is» lietusmēteļi un aksesuāri radīti tiem, kas lietu redz kā dzīvību nesošu dabas spēku, kam piemīt daudzveidīgas īpašības. Latvijas un pasaules pilsētām kļūstot riteņbraucējiem draudzīgākām, zīmols izstrādājis praktisku, ūdensizturīgu un gaumīgu velosipēdu aksesuāru kolekciju, kurā ietilpst lietus apmetņi un somas, kā arī bērnu sēdekļa, groza un arī divpusēji valkājami divriteņu sēdekļa pārvalki.

Vienkārša piegriezuma «unisex» stila lietus mēteļi piemēroti gan riteņbraukšanai sliktos laikapstākļos, gan negaidītām lietus gāzēm vasarīgas atpūtas laikā. Apmetņus iespējams salocīt kabatas izmērā un viegli paņemt līdzi it visur. Lietainajam laikam noderēs arī somas, kas tāpat kā citi «Rain:is» produkti šūtas no ūdensizturīga poliestera, lai somas saturu paglābtu no ārējo apstākļu iedarbības vai gluži otrādi — pēc peldes nodalītu slapjos dvieļus un peldtērpus no visa cita, kas sauss.

Līdz šim iznākušas divas apģērbu un aksesuāru kolekcijas «Rain:is Regular» un «Rain:is Summer» ar atturīgi ģeometriskām un dzīvespriecīgi ilustratīvām apdrukām. Viss «Rain:is» dizaina un ražošanas process tiek veikts Latvijā, sadarbojoties ar citiem uzņēmumiem. Kolekcijas «Rain:is Regular» velosipēdu aksesuāru dizains tapis kopdarbā ar zīmola «Fl*sh you & me» dizaineri Līvu Šteinu un grafikas dizaineri Lindu Valeri, bet apmetņu un lietus somu tehniskais izpildījums uzticēts uzņēmumam «Cartiero».

«Rain:is» turpmākajos plānos ir izstrādāt modeļus ar paaugstinātiem ūdens izturības rādītājiem, lai efektīvāk aizsargātu valkātājus pret smagām rudens un ziemas lietusgāzēm.