«TechChill Baltics» vizuālā identitāte — «Wig»

2016. gada 11. februārī Rīgā notiks Baltijas tehnoloģiju un start–up konference «TechChill Baltics 2016», līdzi nesot iedvesmojošus pieredzes stāstus un vienuviet pulcējot nozares līderus, uzņēmējus, investorus un medijus. Konferences piektās jubilejas gadā galvenās tēmas būs biznesa attīstība, kopienas stiprināšanas mehānismi, mārketings, kā arī investīciju piesaistes modeļi.

Ziņas Fold 15. decembris, 2015

Viens no nozīmīgākajiem Ziemeļeiropas start–up pasākumiem, «TechChill Baltics» konference, kas norisināsies jau piekto reizi, šoreiz ieguvusi pokera spēles vaibstus un ar devīzi «Kārtis galdā!» pievērsīsies tādām tēmām kā jaunās mārketinga tendences, kopienas stiprināšanas mehānismi un investīciju piesaistes modeļi. Kā ierasts, konferencē pulcēsies nozares līderi, iesācējuzņēmumi, investori, studenti, tehnoloģiju entuziasti un mediji no reģiona, Austrumeiropas un ASV. 2016. gadā «TechChill Baltics» organizatori, IT un tehnoloģiju koprades telpa, nodibinājums «TechHub Riga», sagaida vairāk nekā 400 apmeklētāju, kuriem būs iespēja dzirdēt iedvesmojošus pieredzes stāstus, un saņemt padomus biznesa pilnveidošanai.

Pirmo reizi Baltijā ar stāstu viesosies Ross Kingslends (Ross Kingsland), «Inception Growth» vadītājs un «Virgin StartUp» biznesa mentors. Karjeras laikā viņš veidojis komunikācijas stratēģijas tādiem klientiem kā «Lamborghini» un «Virgin», savukārt kopā ar komandu, apvienojot zināšanas par biznesa psiholoģiju, iedvesmu un motivāciju, palīdzējis attīstīt biznesu «Sainsbury’s», «NHS», «Ernst & Young» un citiem plaši pazīstamiem uzņēmumiem. Konferencē uzstāsies arī viena no pazīstamākajām jaunajām Norvēģijas uzņēmējām Silje Vallestade (Silje Vallestad), kuras vadītais un vairākas balvas saņēmušais start–up «Bipper» izstrādā mobilās drošības lietotni «bSafe». 2011. gadā viņa nosaukta par Norvēģijas gada uzņēmēju–sievieti, bet 2013. gadā Pasaules Ekonomikas forumā saņēmusi Jaunā Globālā Līdera atzinību.

Starp citiem runātājiem ir tādi investori un uzņēmēji kā Roberto Bonanzinga, «inReach Ventures» līdzdibinātājs un investīciju partneris, Barts Lorangs (Bart Lorang), «FullContact» dibinātājs un vadītājs, Tals Katrans (Tal Catran),  «TC Holdings» izveidotājs, akseleratoru «Nielsen Innovate» un «MassChallenge» mentors, Montijs Manfords (Monty Munford), komunikācijas speciālists un pieredzējis žurnālists, kurš rakstījis tehnoloģiju un biznesa medijiem «Forbes», «TechCrunch», «WIRED» un «The Telegraph».

 

Biļetes uz konferenci iespējams iegādāties «TechChill Baltics» mājaslapā, kur atrodama arī plašāka informācija par pasākuma programmu. Pirmās biļetes līdz 20. decembrim nopērkamas lētāk. Konference notiks 2016. gada 11. februārī angļu valodā, norises vieta — koncertzāle «Godvil», Brīvības gatve 214b, Rīga.