Publicitātes foto

Tehnoloģiju konference «TechChill» aicina nesen izveidotus jaunuzņēmumus no dažādām jomām pieteikties konkursam «Fifty Founders Battle», lai iegūtu iespēju prezentēt savu uzņēmumu potenciālajiem investoriem, kā arī cīnīties par 10 000 eiro un citām balvām. Pieteikties dalībai iespējams līdz 18. martam.

Atbalsts Fold 28. janvāris, 2022

«Fifty Founders Battle» ir «TechChill» ikgadējais konkurss jaunuzņēmumiem, kuri ir agrīnā attīstības stadijā. Starp visiem pieteikumiem tiks atlasīti piecdesmit perspektīvākie dalībnieki no Baltijas un pārējās pasaules. Katram pusfināla dalībniekam būs iespēja prezentēt savu biznesa ideju uz «TechChill» skatuves vairāk nekā 200 investoru un citu dalībnieku priekšā.

 

Visus pieteikumus izvērtēs riska kapitāla investori, akseleratori, biznesa eņģeļi un nozares eksperti. Pirmajā fāzē vērtētāji koncentrēsies uz biznesa ideju, tās mērogojamību, iesaistīto komandu un pieteikuma vispārējo kvalitāti. Piecdesmit uzņēmumi ar augstākajiem vidējiem rādītājiem varēs prezentēt savu uzņēmumu «TechChill» konferencē. Atlasītie dalībnieki tiks izziņoti 1. aprīlī. 28. aprīlī notiks konkursa pusfināla prezentācijas, bet jau 29. aprīlī gaidāms konkursa fināls.

 

Pieteikties konkursam var jebkuras jomas jaunuzņēmumi no visas pasaules, kas apmaiņā pret uzņēmuma daļām (equity) nav saņēmuši vairāk nekā 250 tūkstošus eiro, neskaitot grantus. Konkursā rīkotāji norāda, ka kopumā uz dalību konkursā var pretendēt uzņēmumi, kas nav vecāki par trim gadiem, tomēr pieļaujami izņēmumi.

 

Plašāka informācija par konkursu — «TechChill» mājaslapā.