«Anatomy Next» komanda. Publicitātes foto

Līdz 14. decembrim agrīnās stadijas start–up uzņēmumi aicināti pieteikties «TechChill» rīkotajās «Fifty Founders battle» sacensībās, lai cīnītos par investoru uzmanību un 10 000 eiro naudas balvu. 50 pusfinālistiem būs iespēja prezentēt savas idejas investoriem, potenciālajiem klientiem, medijiem un citiem tehnoloģiju, start–up un uzņēmējdarbības iedvesmas konferences «TechChill» dalībniekiem.

Ziņas Fold 25. oktobris, 2018

Šogad «Fifty Founders battle» «TechChill» rīko sadarbībā ar «Silicon Vikings Startup World Cup» — globālu jaunuzņēmumu konkursu, kura mērķis ir veicināt inovācijas un uzņēmējdarbības iespējas start–up ekosistēmā visā pasaulē. Papildu 10 000 eiro galvenajai balvai, «Silicon Vikings» izvēlēsies vienu sacensībās prezentētu uzņēmumu, kas 2019. gada 17. maijā piedalīsies «Silicon Vikings Startup World Cup» finālā Sanfrancisko, ASV.

50 pusfinālisti, labāko pieteikto ideju autori, tiks iedalīti piecās vertikālēs pēc to pārstāvētās darbības nozares — fintech, deep–tech, programmatūra kā pakalpojums (SaaS), aparatūras un lietu internets (IoT), un sociālās nozares jaunuzņēmumi (impact). Konferences «TechChill» pirmajā dienā, 2019. gada 21. februārī, 50 jaunuzņēmumu pārstāvjiem tiks dotas trīs minūtes, lai prezentētu savu ideju konkrētās vertikāles oficiālajai žūrijai, kura izvēlēsies piecus finālistus, kas otrajā konferences dienā kāps uz galvenās skatuves, lai cīnītos par galveno balvu. Start–up pārstāvjiem būs iespēja atrādīt savas idejas ne tikai žūrijai, bet arī starptautiskajiem riska kapitāla uzņēmumu pārstāvjiem, biznesa eņģeļiem, akseleratoriem, medijiem un pārējiem apmeklētājiem.

Iepriekšējo sacensību «Fifty Founders battle» uzvarētāju vidū ir pazīstami Baltijas jaunuzņēmumi, piemēram, «Infogram», «TrackDuck», «Edurio», «Nordigen» un «Sprayprinter». Pagājušajā gadā galveno balvu ieguva pašmāju «Anatomy Next».

«No pieteikuma procesa līdz idejas prezentācijai, «Fifty Founders battle» sacensības spēlēja lielu lomu, liekot mums izskaidrot produkta vērtību investīciju piesaistes procesā. Uzvara sacensībās ne tikai palielināja mūsu budžetu par 10 000 eiro, bet arī palīdzēja attīstīt biznesu, sniedzot lielisku publicitāti medijos jau no brīža, kad tika izziņoti 50 apstiprinātie pusfinālisti,» pieredzē dalās Sandis Kondrāts, «Anatomy Next» dibinātājs un izpilddirektors.

 

«Fifty Founders battle» notiek tehnoloģiju, start–up un uzņēmējdarbības iedvesmas konferences «TechChill» ietvaros, kas Rīgā norisināsies 2019. gada 21. un 22. februārī. Tās jaunumiem iespējams sekot līdz «TechChill» mājaslapā, kurā pieejama arī plašāka informācija par jaunuzņēmumu sacensībām «Fifty Founders battle». Pieteikšanās — līdz 14. decembrim.