Publicitātes attēls

Studenti aicināti piedalīties semināros, lai iepazītu jaunuzņēmumu pasauli no uzņēmēju perspektīvas. Semināru ciklu veido trīs daļas, kas aptver tehnoloģiju nākotni, start–up ekosistēmu un jaunuzņēmumu veidošanu. Šoruden apmeklējot visas trīs lekciju dienas, 70 studentiem būs iespēja bez maksas apmeklēt start–up ekosistēmai veltīto konferenci «TechChill», kas Rīgā notiks nākamajā februārī. Pieteikšanās semināriem atvērta līdz 30. septembrim.

Ziņas Fold 19. septembris, 2018

«TechChill» kopā ar uzņēmumu «Printful» rīko semināru ciklu studentiem, kuros pieredzējuši start–up vides pārstāvji, jaunuzņēmumu dibinātāji un nozares eksperti dalīsies savās zināšanās, iedrošinot studentus kļūt par daļu no šīs ekosistēmas un tehnoloģiju pasaules.

Semināri, kas notiks 10. oktobrī, 24. oktobrī un 7. novembrī, plānoti trīs daļās — tehnoloģiju nākotne, start–up ekosistēma un jaunuzņēmumu veidošana. Studentiem paredzēts gan praktisks grupu darbs, gan jaunuzņēmumu dibinātāju un start–up ekosistēmas pārstāvju vadītās lekcijas. «TechChill» izpilddirektore Kristīne Korņilova runās par tehnoloģijām, to ietekmi un īsi apskatīs arī tehnoloģiju veidošanās vēsturi, «Dripit» līdzdibinātājs Ernests Štāls atklās start–up definīciju, kā arī sniegs ieskatu start–up vidē no uzņēmuma dibinātāja puses. «Toneboard» līdzdibinātājs un izpilddirektors Mārtiņš Vaivars un «CastPrint» līdzdibinātājs un izpilddirektors Sigvards Krongorns dalīsies ar jaunuzņēmumu dibinātāju ikdienu, attīstības stratēģijām, kuras izmanto savos uzņēmumos, bet Baltijas valstu start–up vides iespējas izskaidros «TechChill» kopienas vadītāja Katrīna Peipiņa. Semināra laikā jaunuzņēmumu dibinātāji dalīsies ar praktiskiem ieteikumiem par to, kā atrast darbu start–up uzņēmumā, kā arī runās par to, kā darbs jaunuzņēmumā atšķiras no darba tradicionālā kompānijā. Visi šobrīd studējošie, pilna vai nepilna laika studiju programmu studenti no jebkuras universitātes un valsts aicināti aizpildīt pieteikuma anketu līdz 30. septembrim.

Jauniešiem, kuri apsver savu nākotni saistīt ar tehnoloģiju nozari, dibināt savu start–up, vai vēlas ieskatīties uzņēmēju ikdienā, «TechChill» un «Printful» piedāvā apmeklēt jaunuzņēmumu konferenci. 70 studenti, kuri apmeklēs visas trīs lekciju dienas, iegūs biļeti bez maksas. Studentu biļete ļaus izbaudīt divas notikumiem bagātas dienas kopā 2000 IT izstrādātājiem, uzņēmējiem, start–up dibinātājiem, tehnoloģiju entuziastiem un citiem iedvesmojošiem cilvēkiem no visas pasaules, kuri tiksies Rīgā, 2019. gada 21. un 22. februārī. Konferences «TechChill» programma pieejama tās mājaslapā. Studentiem, kuri nevar piedalīties semināros, pieejamas lētākas biļetes konferences apmeklēšanai.