Foto — Mārtiņš Cīrulis

«One Wolf» 2017. gada pavasara–vasaras kolekciju «The Ghost City» veido zīmolam raksturīgi vienkārša silueta uniseksa apģērbi, kurus iespējams savstarpēji kombinēt un nēsāt kārtu kārtām. Īpaši izteiksmīgs ir džinsa auduma lietojums, kas ticis pakļauts dažādiem apstrādes paņēmieniem. Jūnijā zīmola jaunākā kolekcija tika prezentēta Parīzes šovrūmā «Cube» Vīriešu modes nedēļas ietvaros.

Ziņas Fold 27. jūlijs, 2016

Ar jauno 2017. gada pavasara–vasaras kolekciju «One Wolf» dizainere Agnese Narņicka turpina nodoties pārdomām par modernā pilsētnieka nepieradināto estētiku. Tāpat kā iepriekš, arī viņas jaunākā veikuma pamatā ir stāsts, kas radīts ar nolūku paust zīmola savdabību — drosmi dzīvot pēc saviem noteikumiem.

Jaunākās modes kolekcijas tēma ir rēgu pilsētas, kas radušās ekoloģisku katastrofu un postindustrializācijas rezultātā, kad tiek slēgtas raktuves un rūpnīcas. Pilsēta–spoks ir cilvēku pamesta, mirusi vieta, kurā laiks apstājies pagātnē. «The Ghost City» kolekciju veido gan sievietēm, gan vīriešiem piemēroti askētiski un praktiski apģērbi, džinsu bikses, tunikas, krekli, jakas un mēteļi. Lai arī kolekcijā dominē pelēcīgo toņu gamma, tajā netrūkst arī spilgti zilā. Audumu apstrādē izmantota krāsošana, deldēšana, balināšana, lāzera apstrāde, veidotas ielāpus imitējošas aplikācijas, simboliski atspoguļot putekļiem klātus, pagātnē iekapsulētas, vairs neeksistējošas dzīves slāņus. Viena no zīmola pamatvērtībām, kas atklājas arī šajā kolekcijā, ir eksperimenti ar tērpu konstrukcijām un siluetiem, tā laužot priekšstatus par dzimumu un apģērbu un kombinējot neierastas detaļas un atšķirīgus stilus.