Foto — Nils Vilnis

Apģērbu zīmols «ZIB*» ir nācis klajā ar košu un vasarīgu jaunumu — peldkostīmu kolekciju «Slepenā oāze».

Ziņas Fold 18. maijs, 2017

«ZIB*» jaunās kolekcijas iedvesmas avots ir noslēpumiem apvīta iedomu vieta, oāze, kur atpūsties un veldzēties vasaras tveicē. Apģērbu sēriju rotā zīmolam raksturīgas enerģiskas krāsas, sievišķīgas detaļas un koši akcenti, kas šoreiz ir īpaši vasarīgi un dzīvespriecīgi. Tropiskas floras un faunas motīvi mijas ar ģeometriskiem elementiem, dominē piesātināti rozā un zilganzaļais tonis. Jaunajā apģērbu kolekcijā ir kopējie un divdaļīgi peldkostīmi, kā arī pieskaņoti pludmales kimono un lakati. Kolorītā auduma apdruka ir veikta sublimācijas tehnikā, grafikas dizaina autores ir «ZIB*» mākslinieces Irēna Andrejeva, Līva Liniņa un Inga Priedīte.

Modes un dizaina zīmols «ZIB*» kopš 2012. gada piedāvā vairākas apģērbu kolekcijas gadā, kā arī attīsta inovatīvus un jaunus produktus un aktīvi iesaistās sadarbības projektos. Šī gada sākumā sadarbībā ar veļas zīmolu «Flash you and me» tika prezentēta arī pirmā «ZIB*» apakšveļas kolekcija.

«ZIB*» dizaineru komandā ir četras tekstilmākslinieces, Latvijas Mākslas akadēmijas Tekstilmākslas katedras absolventes — Inga Priedīte, Baiba Šauriņa, Līva Liniņa un Irēna Andrejeva.

Kolekcija «Slepenā oāze» ir pieejama apskatei un iegādei «ZIB*» interneta veikalā.