Foto — Aiga Rēdmane

Modes zīmols «ZIB*» atklājis jauno šī gada vasaras apģērbu kolekciju «Tikšanās dārzā», kas stāsta par sajūtām un smaržām, kādas pārņem, ieejot plaukstošā vasaras dārzā.

Ziņas Fold 15. maijs, 2018

Modes un dizaina zīmola «ZIB*» vasaras apģērbu kolekciju, kā ierasts, rotā krāšņas apdrukas. Šoreiz tajās atklājas karaliskas rozes, maigi īrisa ziedi, dažādi savvaļas augi un dabas radības. Zīmola dizaineres iedvesmojušās no siltā gadalaika pilnbrieda un ar aktuālo kolekciju aicina «tikties dārzā, kur vasara nekad nebeidzas».

Kolekcijā «Tikšanās dārzā» ir vairāki jaunumi. Drēbju klāstu papildina «ZIB*» praksē līdz šim neizmantotie kokvilnas auduma apģērbi — plānas, mīkstas kokvilnas kleitas un svārki, kā arī vienkārši T–krekli gan pieaugušajiem, gan bērniem. Kolekciju veido arī topi un tunikas ikdienai, un svinīgas kleitas īpašiem gadījumiem, tostarp kleitas ar ziedu, augu un putnu apdrukām, kā arī gaisīgi lakati.

Savukārt bērniem domātajā kolekcijas daļā iekļautas raibas kleitas ar puķēm, taureņiem, kukaiņiem un citiem dārza iemītniekiem, kā arī legingi. Tāpat pieejami arī saskaņoti tērpi mammām un meitām.

Modes zīmols «ZIB*» kopš 2012. gada piedāvā vairākas apģērbu kolekcijas gadā, kā arī attīsta inovatīvus produktus un aktīvi iesaistās sadarbības projektos. Apģērbu kolekciju dizaina veidošana ir komandas darbs, kuru veic Inga Līsmane, Līva Liniņa, Baiba Šauriņa, Irēna Andrejeva un Annija Kakarāne.